Ahava – sådan slipper du af med irriterende hudlidelser

Ahava laver hudplejeprodukter til dig, der døjer med hududfordringer – ligegyldigt, hvilke hududfordringer, der er tale om. Ahava produkterne er nemlig alle sammen udviklet til enhver feminin og maskulin hud, og det er desuden produkter, der kan løse ethvert hudproblem. Derfor er Ahava hudpleje også perfekt til dig, der enten døjer med tør og sensitiv hud eller andre mere specifikke hudlidelser. Produkterne modvirker desuden også både inflammation og aldringstegn, men de er naturligvis også lavet til dig, der blot ønsker at forkæle dig selv og din hud lidt ekstra!

Har du derfor gået og overvejet, om du skulle prøve de anerkendte produkter, men ønsker du at vide lidt mere om dem, før du går all in på den idé? Så skal du altså blot læse med her, idet du har mulighed for at lære meget mere om de lækre hudplejeprodukter fra Ahava.

 

Derfor skal du vælge Ahava frem for andre brands

Der findes naturligvis mange brands på markedet, hvis produkter ligeledes kan hjælpe dig af med dine hudlidelser. Grunden til, at du skal vælge Ahava frem for dem, er dog, at produkterne med garanti ikke er testet på dyr, hvorfor de ligeledes er vegan-venlige, da de ikke indeholder nogle animalske ingredienser. Du kan desuden være helt sikker på, at Ahava produkterne ikke giver dig yderligere problemer med huden, idet de overholder utroligt strenge allergivedtægter. Alle produkterne er således fri for:

  • Hormonforstyrrende og allergifremkaldende parabener
  • Natrium Lauret Sulfat, der blandt andet kan forårsage hoste, hovedpine, åndedrætsbesvær, luftvejsirritation, hornhindebetændelse og irritation af huden
  • Hormonforstyrrende Phatalater, der ligeledes kan føre til fedme.
  • Det svært nedbrydelige Triclosan

Med andre ord, har Ahava altså både dig og din hud samt vores miljø i mente, når de fremstiller deres produkter. For at skåne miljøet anvender de ligeledes genbrugsemballager til at pakke deres produkter.

 

Er Ahava produkterne det rette valg for mig?

Ønsker du således at købe noget hudpleje, der ikke blot kan afhjælpe dine hudproblemer, men som ligeledes er 100% sikre for dig at bruge samtidig med, at det er produkter, der tager hensyn til både miljø og dyreliv, så er de lækre produkter fra Ahava altså det helt rette valg for dig. Det er desuden helt ligegyldigt, om du ønsker at pleje huden i dit ansigt, på dine fødder, på dine hænder eller på din krop – Ahava har produkter til alle områder!