Få din sommertan hurtigt og sundt før alle andre

Nu er der snart ikke længe til sommer. Det betyder folk går amok og skal ud at have sol, så de kan få deres sommertan hurtigt. Mange elsker at få den brune kulør, og det er jo også forståeligt. Men det er altså ikke altid sundt at tilbringe flere timer ude i solen, for at blive brun. Læs her, hvordan du får din sommertan hurtigt og sundt før alle andre.

For meget sol er dårligt for dig

Vi danskere er vilde med at bage ude i solen, for at opnå den perfekte brune kulør på kroppen og i ansigtet. Men man skal også passe på. Mange dropper solcremen, så farven kommer hurtigere, og det skal man ikke. For meget sol er dårligt og farligt for dig. Det er ikke sundt for huden at få alt den UV stråling, specielt ikke uden solcreme. Men selv med solcremen, skal man altså passe på.

Det kan være svært for nogle at opnå den brune kulør, hvis man også vil passe godt på sin hud. Nogle bliver jo rigtig hurtigt brune, mens andre skal bruge mange flere timer i solen. Derfor kan det være svært at lade vær, når man virkelig gerne vil have sin sommertan.

Bliv brunere og sundere med selvbruner

Men heldigvis findes der det vi kalder selvbruner. Selvbruner til kroppen og selvbruner ansigt. Med selvbruner kan man altså stadig få den flotte brune sommertan, men uden at skade din hud alt for meget. Du kan godt bruge lidt tid udenfor på at få en sommertan, men klar resten med lidt selvbruner.

Man kan få et rigtigt flot resultat med selvbruner, som ser helt naturligt ud. Mange er bange for selvbruner, netop fordi de synes, det ser unaturligt ud. Men det handler bare om at putte det på korrekt. Du kan altid finde en masse information om, hvordan man putter det på ordentligt på nettet. Men grundlæggende skal du eksfoliere huden grundigt, derefter putte en creme på, som er specielt til brug af selvbruner, og så kan du starte med selvbruneren.

Start stille og roligt ud med lidt farve ad gangen, så du er sikker på det ikke bliver for meget. Brug enten gummi handsker eller en selvbruner handske for det bedste resultat. Så kan du faktisk få din sommertan, der ser naturlig og flot ud, før alle andre og nemmere end alle andre.