Guide: Sådan får du bløde fødder til den kommende sommer

Elsker du også bare looket af bare fødder i sandaler til en florlet sommerkjole, når det er sommer? Så har du sikkert overvejet, hvordan du kan få dejligt bløde fødder til den kommende sommer, så drømmen om lækre bare fødder i sandaler, kan komme til virkelighed. Læs med i artiklen her og bliv klogere på, hvordan du kan få bløde fødder til den kommende sommer.

Lav et dejligt fodbad

Lækre fødder starter faktisk med rene fødder. Her er et fodbad helt genialt til trætte og ømme fødder, som hurtigt skal blive klar til sommerens smukke sandaler og strandture. Kom en lækker og duftende sæbe i baljen til dit fodbad, så det er lidt ekstra lækkert. Du kan også komme lidt lækkert badeolie eller salt i baljen, så du får alle goderne ud af fodbadet. Fyld derefter baljen med lækkert varmt vand. Husk dog ikke at gøre vandet alt for varmt, da det så kan skade huden mere, end det egentlig gavner den. Det kan også være rigtig dejligt at kombinere dit fodbad med en lækker scrub til fødderne, når huden på fødderne er ved at være rigtig blød og medgørlig.

En god fodmaske efter dit fodbad

Når du er færdig med dit fodbad, er det en rigtig god ide at afslutte den gode oplevelse med en eller flere blødgørende fodmasker til fødderne og at smøre fødderne ind i masser af creme. Fodmasker giver hurtigt bløde og velplejede fødder efter et godt fodbad. Her er en peelende fodmaske god til at komme tør og hård hud under fødderne til livs, så dette ikke længere er et problem for dine kommende sommerfødder. Dette skyldes især appelsinolie og AHA i masken, som effektivt eksfolierer hudens overflade og efterlader dem ekstra glatte og bløde.

Fodcreme til tørre og trætte fødder

Når du har brugt din fodmaske, skal dine fødder selvfølgelig smøres ind i en god og fed creme. Ligesom at resten af din krop har godt af en god creme, har dine fødder også godt af at blive smurt ind i creme. Især efter et fodbad, hvor huden er blevet lidt udtørret af det varme vand. Hvis du vil se resultater hurtigt, skal du gerne gøre det til en vane at smøre dine fødder ind efter du har været i bad, eller inden du går i seng hver aften. Så vil du på ingen tid få lækre fugtede fødder til sommerens mange smukke sandaler.