Oplever du at du fælder fra håret?

Håret er for mange mennesker utrolig vigtigt, og har en stor betydning i forhold til det overordnede førstehåndsindtryk man giver. Førstehåndsindtrykket har en stor indflydelse på den samlede vurdering af hinanden som mennesker, hvilket også gør at man altid gerne vil give et godt billede af sig selv ved det første møde.

 

Netop fordi håret er så centralt og betydningsfuldt for så mange mennesker, findes der også hundredvis af forskellige guides og sundhedsmanualer, der beskriver hvad man skal spise og gøre for at opnå et sundt og flot hår. Hvad man så ikke tager højde for, er afsenderen på disse udtalelser, hvilket ofte gør at man som læser kan læse sig blind på hvad der er rigtigt og forkert, og dermed ikke har en realistisk chance for at kunne danne sig et realistisk overblik over situationen.

Sundt hår stammer indefra

Først og fremmest er det nødvendigt at nævne, at sundt hår stammer indefra. Det er både om kroppen er i balance, her betyder søvnen også en stor del, og søvnrytmen generelt, men også ens kost, indtag af vitaminer og mineraler og meget mere – har man ikke styr på det dette, kan det være derfor du fælder meget hår, eller oplever en ubalance i håret.

 

Er dette tilfældet, er situationen både belastende, og ikke mindst bekymrende, for man frygter lynhurtigt at det ikke stopper igen. Det er ikke unaturligt at man fælder lidt, men er det i store mængder er det klart man bliver nødt til at undersøge sagen yderligere.

 

Måske er biotinløsningen for dig

Derfor er biotin vigtig for dit hår; du har måske hørt det før, men det er ikke helt uden grund. Biotin er nemlig utrolig vigtig for håret, og er med til at skabe den her sunde balance og naturlighed i håret, der gør at man fælder mindre, men også generelt har et stærkere hår. Kender du ikke til biotin, kan vi anbefale at du læser yderligere omkring dette.

 

Andre forholdsregler du bør tage til dig

Oplever du at du fælder voldsomt fra håret, er der ingen tvivl; kontakt egen læge. Lægen kan give en mere professionel rådgivning og besvare nogle af de spørgsmål man måtte sidde med. Det kan skyldes flere forskellige ting, herunder også stress, som er symptomer mange danskere desværre rammes med.

 

Som opsummering fra denne artikel kan du tage søvnen, kosten og ikke mindst vitaminerne til dig, som alle er essentielle elementer når det gælder sundt hår.