Opstram din hud med ultralyd

Er du nået op i den alder, hvor huden begynder at rynke og pose lidt? Hvis det går dig på, er der heldigvis mange måder at opstramme huden. Hvis du efterhånden synes, du har prøvet alle rynkecremerne på markedet, kan det være, du skal prøve noget andet. Kirurgi og botox kan nok virke skræmmende på mange, men der er faktisk en gylden middelvej. Herunder kan du læse om Ultherapy, der udnytter kraften fra ultralyd til at sætte gang i en kollagenstyrkende effekt.

Hvorfor bruge Ultherapy?

Ultherapy er en behandling, der løfter og opstrammer huden helt uden kirurgi og restitutionstid. Det kan altså hjælpe dig med at få et friskere og yngre udseende hele vejen fra øjenbrynene til brystkassen. Det er en af de sikreste metoder til opstramning af huden. Det er nemlig den eneste ikke-invasive procedure til at opstramme huden, der er FDA-godkendt i USA.

Det er heldigvis ikke kun i USA, at du kan få udført behandlingen. Hvis vil i behandling med Ulthearapy kan du besøge Aglaia klinikken, der ligger på Østerbro i København.

Hvordan virker det?

Ultherapy udnytter ultralyd til at stramme huden op. Den energi, der kommer fra ultralyden, vil stimulere væksten af helt frisk og nyt kollagen. Kollagen er det stof, der holder huden glat og spændstig. Allerede lige efter behandlingen vil man kunne se en effekt. Det reelle resultat dukker op i løber af 2-3 måneder, hvor kollagenet bliver bygget op, og huden derved bliver opstrammet.

De fleste lasere, radiofrekvenser og lignende behandlinger virker blot på hudens overflade, men Ultherapy går ind og tilfører energi i en optimal dybde og med en optimal temperatur.

Ultralyden kan bruges til at visualisere vævslagene, så behandlerne kan se dine vævslag. Når de kan se vævslagene, er du sikker på, at energien bliver tilført sikkert og til de steder, hvor du har mest brug for det.