Sådan vælger du din næste frisør

Er det på tide at blive klippet? Der findes rige muligheder for at få dig en klipning ved en frisør. Hvis du dog på nuværende tidspunkt mangler en ny frisør, kan det være vanskeligt at træffe den endelige beslutning. Vi vil her tage et kig på, hvordan du bedst træffer dit vælg.

Hvor befinder frisøren sig?

Når du starter med at lede efter en frisør, er det en god idé at starte lokalt. Så hvis du for eksempel er på udkig efter dameklip København, prøv at holde dig til din lokale del af København, før du breder dig ud til resten. Ved at indsnævre dit søgeområde, bliver det nemmere at finde nogle enkelte frisører, du bør tage et nærmere kig på.

Hvad er frisøren god til?

Noget af det næste du kan overveje, når din liste er blevet forkortet, er hvad frisøren i særlig grad er god til. Det kunne måske være, at frisøren er god til håropsætninger, dameklip, hårfarvninger eller måske nogen specifikke frisurer som en skarp page eller etageklip. Hvis frisøren har noget, denne er specielt god til, kan du nemlig skrue dine forventninger højere op, for det vil da være noget, frisøren har arbejdet i særlig grad på.

Hvordan får du en tid hos frisøren?

Endnu en af overvejelserne ved valg af frisør er naturligvis, hvornår du kan få en tid. Noget, du eventuelt kan opleve, er, at nogle frisører har en betydelig ventetid. Det kan derfor være en god idé at kigge i deres kalender online, hvis de har sådan én. Her kan du vælge den nærmest tilgængelige tid. Ellers må du booke lang tid i forvejen for at du vil være mere sikker på at få dig en tid.

Hvad er frisørens priser?

Du bør også overveje, hvad du ender op med at skulle betale hos frisøren. Priserne kan variere kraftigt. Selv hvis du ikke ønsker en hel klipning, men blot en trimning eller noget farvning. Det kan af den grund være det værd at tage et kig på frisørens hjemmeside, sådan at du kan få et overblik over, hvilke priser de tilbyder. Vær dog opmærksom på at ikke alle frisører har en specialiseret hjemmeside. Nogle vælger at have al deres information på et socialt medie som Facebook eller måske Instagram. Der findes også den gammeldags metode at gå forbi deres salon og kigge på deres skilte, hvis du befinder dig i nærheden.