Sådan finder du den rigtige frisør

Langt de fleste danskere har en fast frisør, som de kommer til hver gang, de skal klippes. Det handler i høj grad om, at de har fundet den frisørsalon, der passer til deres behov. Det kan være at prisen er den rigtige, kemien er god eller servicen bare er ekstra meget i top. Uanset hvad grunden er, så bliver de ved med at komme tilbage – og det er faktisk kun en dårlig oplevelse, der kan få dem til at overveje at skifte til en anden frisør.

Står du i den situation, at du leder efter en frisør? Vi har her samlet nogle gode råd til dig, der leder efter dine nye yndlingsfrisør.

Kig på anmeldelser

Når du er på jagt efter en ny frisør, bruger du helt sikkert internettet til at finde frisører i nærheden. Det giver dig uden tvivl en lang række forslag – specielt hvis du bor i en større by. En god måde at sortere ud i de forskellige bud, der kommer frem, er ved at kigge på anmeldelserne. Hvad siger andre om deres oplevelse ved frisøren? Er de dygtige? Kan de deres kram? Hvis ikke, så hop videre til den næste på listen.

Snak med familie og venner

Hvis du er på jagt efter en dygtig frisør, er det en god idé at bruge dine kontakter. Spørg din familie, dine venner og studiekammerater, hvilken frisør de bruger. De kan helt sikkert komme med en masse gode bud på, hvor du med fordel kan tage hen for at blive klippet – og de kan nok også komme med et par bud på, hvor du nok ikke skal tage hen.

Prøv et par stykker af

Den bedste måde at finde den perfekte frisør er simpelthen ved at prøve et par stykker af. Find en frisørsalon, som lever op til dine umiddelbare krav og bestil en tid. Du mærker på den måde på egen krop, om der er god kemi mellem dig og frisøren, om du føler dig godt tilpas i frisørstolen og naturligvis også, om du er tilfreds med resultatet. Hvis alle tre ting er opfyldt, så kan det godt være, at du har fundet din nye frisør.

Hvis du bor i trekantsområdet, så kan vi anbefale dig at prøve denne frisør i Kolding. De har et hav af tilfreds kunder, som bliver ved med at komme tilbage til en ny klipning eller behandling.