Undgå disse 3 beauty-kiksere

Det er jo de færreste af os forundt at rende rundt og ligne en supermodel 24 timer i døgnet. Faktisk er de fleste af os jo ganske almindelige leverpostejsdanskere. Men selvom ligheden med Kate Moss eller Cara Delevingne ikke ligefrem er slående, er der små justeringer, man kan gøre for at se mere gennemført ud. Så disse tre beauty-kiksere bør du styre udenom.

Gule tænder af rygning

Æv. Vi kan ikke komme uden om det. Hvis du er ryger, er der stor chance for, at dine tænder tager skade af rygningen. Det er helt naturligt, at dine tænder bliver mere gule med alderen, men der er absolut ingen grund til at fremskynde processen.

Heldigvis er der meget, du kan gøre selv, hvis du ikke er helt klar til at kvitte smøgerne. For med en e-cigaret får du egenskaberne fra en almindelig cigaret – bare uden lugten og de gule tænder. Yay!

Men cigaretter er ikke den eneste årsag til misfarvning af tænderne. Hold igen med rødvinen og drikkevarerne med kulsyre, hvis du er glad for nuancen på dine tænder. Sørg i det mindste for at skylle efter med vand, når du drikker disse.

Klumpet mascara

De fleste af os drømmer om lange bambi-øjenvipper, der synes at fortsætte i en evighed. Hvem har ikke set på det klassiske stilikon Brigitte Bardot og sukket efter hendes bedårende øjne? I dag findes der et utal af forskellige mascaraer, der alle lover at give kilometerlange vipper. Og du kan købe alle de mascaraer, du ønsker, men hvis du ikke lærer at påføre det ordentligt, kan du smide penge efter nok så mange produkter.

Så sørg for at passe godt på din mascara, og lad være med at køre børsten op og ned i etuiet adskillige gange, hver gang du vil påføre et nyt lag. Det udtørrer mascaraen. Påfør forsigtigt et tyndt lag ad gangen uden at overdrive, så der ikke kommer klumper. Og dine vipper kommer til at ligne benene på en edderkop. Skift desuden din mascara ud cirka hver tredje måned.

Afskallet neglelak

Når man først har taget neglelak på, skal man huske at tage det af igen bagefter. Der er simpelthen ikke noget, der kan ødelægge et ellers velkomponeret outfit, som en sjusket omgang afskallet neglelak. Fjern neglelakken med en acetonefri neglelakfjerner, der er mere skånsom mod huden og neglene.

Du kan også vælge at gå til en neglespecialist, der kan laver gele-, shellac- eller akrylnegle. Disse metoder holder i cirka tre uger, og du skal ikke bruge tid på at spekulere over, om dine negle er pæne. Det sparer en masse tid, og du får et virkelig flot resultat, når det er de professionelle, der klarer opgaven.