Et stilfuldt look med accessoires

Et stilet look har vi nok alle sammen set på de sociale medier som Instagram eller Pinterest. Vi bliver ofte inspireret af hinanden, når vi ser, hvad andre har på. Det kan være svært at finde sin egen stil, da der er mange forskellige måder at gøre det på samt mange forskellige stile, som man kan blive inspireret af.

Find dit look

At finde ens egen stil kan betyde mange ting. Det kan gøre en mere selvstikker og mere tilpas i sig selv, udover at man naturligvis ser godt ud.

Men det er ikke lige nemt. Man kan bl.a. gemme billeder fra Instagram eller Pinterest. Derefter kan man eventuel prøve noget af fra billederne. Hvis man fx vil spice sit look mere op, kan dette gøres ved hjælp af accessoires. Dette kan være ved hjælp af et slips, store øreringe, piercinger eller solbriller til kvinder.

Efter man har prøvet forskellige outfits af, kan man mærke gennem dagen om man føler sig tilpas med det, man går i. Der kan være mange grunde man føler sig utilpas, måske er det fordi man ikke er vant til nye eller måske føler man at andre kigger på en. Man skal lige finde ud af, om tøjet ikke lige er ens stil eller om der er andre årsager.

Shop og vær kreativ

En anden måde kan også være at man kan prøve ting af, som man normalt ikke vil gå i. Fx hvis man nu ser en trøje, man ikke kan lide, så kan man faktisk prøve den, og se om den matcher ens nye stil. Det skader nemlig ikke at prøve det af.

Man kan også generelt starte med at kigge sit eget skab og tænke over, om der er noget af tøjet, der kunne være interessant at kombinere og som man ikke har kombineret før.