Undertøjet, som holder dig varmt

Man kan nogle gange undre sig over, hvad den egentlige funktion af undertøjet er. Okay ja, en BH får godt nok dine bryster til at se betydeligt flottere ud, men hvad ellers?

En historiker ville måske kunne kaste et mere informeret lys over betydningen af undertøj gennem tiden, men indtil da kommer der her én rigtig god grund til, at investere i én bestemt slags undertøj: Uld undertøj, som kan holde dig varmt gennem den lange vinter!

merino uld undertøj kan købes her.

Både i lange og korte modeller

Når man siger uldundertøj tænker de fleste måske på noget alla skiundertøj, med lange ben og lange ærmer, hvilket ganske vist er praktisk, men også nogle gange lidt et overkill i det danske vejr, medmindre du er ude hele dagen selv om vinteren.

Hvad nogen måske ikke er klar over er, at det er lige så populært med trusser og undertrøjer i merino uld. Dette kan være en hjælp til at holde dig varm i nødvendige områder på kroppen, selvom det måske ikke ligefrem er minus ti grader udenfor i de danske vintermåneder. Et par trusser i merino uld kan for eksempel nedsætte chancen for at få blærebetændelse, da du ikke kommer til at fryse og være udsat i området omkring underlivet. Og en lækker undertrøje i uld er god som termolag på maven, hvor man helst ikke vil være kold og kan hjælpe med at holde samling og holde varmen inde.

Hvem har brug for undertøj i merinould?

Er du naturligt meget kuldskær, er undertøj i uld selvfølgelig en oplagt mulighed for dig. Men er du meget udendørs hele året rundt eller befinder dig i lokaler med lav temperatur og kolde flader, er uldundertøj altid et fornuftigt valg, om du så umiddelbart mærker kulden trænge ind eller ej. Man kan aldrig være for forsigtig.