Få briller der matcher dig og din personlighed

Moden inden for briller er i konstant ændring og udvikling, det kan være svært og dyrt at følge med tidens trends, men du kan bruge disse simple råd og få det brillestel der matcher dit ansigt og personlighed. Du behøver ikke altid følge stilen, nogle gange rammer disse “regler”, nemlig ud for det design der er flatterende for dit ansigt. Ydermere er brillen en stor del af din hverdag og bliver derfor også en stor del af dit udseende, det er derfor vigtigt at du vælger dine briller ud fra, at du føler dig tilpas samtidig med at de matcher din ansigtsform og ikke ud fra tidens trends.

Start med ansigtsformen

Det kan være svært at finde det helt rette brillestel og glas. Moden inden for briller kan have en stor påvirkning på, hvilke briller du først har udset dig. Skuffelsen når du prøver dem på og ikke ligner personen fra reklamen kan godt være altoverskyggende. Det er det irriterende, men også det smukke ved briller. Det helt rigtige stel og brilleglas kan nemlig gøre en verden til forskel. De kan understrege og sætte prikken over i’et både på din ydre, men også din indre skønhed, i dette afsnit vil fokus ligge på det ydre. Det er vigtigt, at du finder briller der passer til din ansigtsform, uanset om den er rund, hjerteformet, oval eller firkantet. Er du i tvivl om, hvilken ansigtsform du har eller hvilke briller der matcher din ansigtsform, kan det være en god idé at rådføre dig med en professionel. Dette gøres gladeligt i de fleste optiker butikker.

Lad din personlighed skinne igennem

Du kan stå med et par briller der stilmæssigt og æstetisk matcher dig 100% og gør noget godt for dit ansigt, men de mangler lige det ekstra. Her er det næste skridt, at lade din personlighed skinne igennem dit valg. Selvom briller er en nødvendighed, kan de stadig godt være en del af din stil på præcis samme måde som for eksempel en taske eller et par flotte sko. De agerer som accessories og kan sætte prikken over i’et på din personlige stil. Er du en farverig person eller er du mere til det enkelte look? Uanset hvilken kategori du falder ind under så husk, at dine briller er noget du skal gå med hver dag og det er derfor vigtigt, at de både matcher dig, men også din stil.