Hvem skal levere din nye badedragt?

Når det kommer til at handle på nettet er det ikke længere nok at have gode og konkurrence dygtige priser og et stort udvalg. Der er også mere fokus på personerne bag de online butikker, vi handler i.

Det er programmer som Løvens hule samt en række andre, der virkelig har fået vores øjne op for, at der er rigtige mennesker bag de mange iværksættervirksomheder og produkter vi bruger og handler i.

De unge iværksættere

I denne sæson af Løvens hule møder vi blandt andet en 19 årig iværksætter, der har startet sin egen online forretning, der sælger alt indenfor svømmeudstyr og badetøj – med prismatch!

Hvad enten du er på udkig efter en badedragt til dig selv, badetøj til ungerne eller udstyr til professionel svømning, så kan du finde det i webshoppen Watery hos Daniel Johannesen.

Han var en af de ansøgere der ikke bare fangede en, men hele to af de sultne løver med sin ide, vision og person. Du kan læse meget mere om Daniel og hans besøg hos Løverne her.

Kæmp for det, du tror på

Når du vælger at handle hos Watery, støtter du samtidig op om en drøm og en passion, der ikke lod sig slukke, selv om der var langt mellem dem, der mente hans forretningsplan var fornuftig og gennemtænkt, men det forhindrede ikke den unge mand i at fortsætte i jagten på sin drøm.

Vi er et land med rigtig mange iværksættere, der alle har en stor passion for det de laver og det skal vi støtte op om.

Fordele ved at handle hos folk som Daniel er klar, for det er ikke kun passionen, der driver men også erfaringen. Som elitesvømmer ved han nemlig, hvad der er godt og hvad, der er nødvendigt – hvilket er en kæmpe fordel, når du skal finde flere ting og de alle ligger på samme shop.

Køb lokalt

På samme måde som det i højere og højere grad bliver moderne igen at støtte den lokale købmand eller handle i de mindre specialforretninger frem for at gå til de store, udenlandske multiforretninger, så er det også blevet mere moderne at handle hos mindre, selvstændige firmaer.

De små nicheforretninger dukker hele tiden op på nettet og giver os muligheden for at shoppe rundt i præcis de ting vi er passionerede omkring – hos en sælger, der brænder for det samme.

Det kan ganske vist ikke helt kaldes at handle lokalt, men nationalt og med omtanke.

På den anden side skal de gode forretningsfolk med de rigtige ideer til de helt rigtige priser nok finde deres marked og deres kunder og det skal helt sikkert nok ske for Daniel og Watery.