Julen kræver mange kjoler… eller?

Vi nærmer os så småt en stor højtidssæson, som kræver lidt ekstra bling bling. Snart siger kalenderen december, og hver weekend, er der julefrokoster eller familie komsammen. For slet ikke at tale om juleaften. Der er så mange arrangementer at se frem til, når vi går ind i vinteren. Men der skal lidt ekstra til for at bekæmpe de mørke tider. Men faktisk behøver det ikke altid være med nye kjoler.

Småt gør godt

Her kommer et tip, du måske ofte glemmer, når du sveder i omklædningsrummet i din yndlingstøjbutik: Det behøver ikke være tøjet, du skifter hver weekend. Faktisk kan lidt gøre overraskende meget, og med lidt menes der ikke så lidt. Accessoires er den bedste måde at personliggøre og ændre dit outfit på. Om det er en læbestift, neglelak eller et par nye stiletter, kan du være sikker på, at det skaber et nyt look. Her kan man også tale om smykker. Køb guldringe online, og se hvordan et guldskær på fingeren fremhæver alle detaljer. Julen er guld og fest og farver, og det gode er, at du kan lade dig inspirere og adoptere idéerne til nytår.

Du må godt

Her kommer et tip, som du sjældent glemmer, når du sveder i omklædningsrummet i din yndlingsbutik: Hver jul kræver en ny kjole. Så giv dig selv lov til lidt af begge dele. Køb en kjole, du kan bruge til mere end en enkelt begivenhed, og vælg gerne en, der kan gå med mange forskellige nuancer. Så har du en basiskjole, der kan peppes op med dine nye accessoires, og du kommer til at ligne en million, uanset om det er personalejulefrokost, klippeklisterdag eller nytårsaften. En ny dag er et nyt outfit værdig, og det kan du kun opfylde ved at lege og udfordre dig selv med de små detaljer.