Modetendenser i 2020’s forår

Det værste af vinteren er overstået, og foråret banker på døren. Dette betyder, at det dybt begravede sommertøj skal til at findes frem, og du skal måske endda ud og finde nye items til din garderobe. Forkæl dig selv med tøj fra populære Co’ Couture og få masser af inspiration fra de stilfulde klæder. Co’ Couture er et mærke med indblik i de nyeste tendenser og har også deres eget unikke præg.

Materialer, items og stilarter

Trends og tendenser skifter ustoppeligt, og det kan være svært at følge med på det nyeste nye. For få måneder siden blev forårskollektioner introduceret i modeshows, og der er ud fra dette fundet tendenser i det kommende forår. Tøjet er i stor stil lavet af skinnende lak og læder. Man kan allerede se hos tøjmærket Ganni, at denne tendens er foråret 2020. Du vil også se items som blazere, strikveste, herreskjorter og oversize kjoler på gaden. Det mest udbredte item vil dog nok være blazeren, som også vil komme forskellige former og farver. Alt dette tøj går op i en højere enhed, og skaber et look/stilart. Hvis du vil være helt sikker på at ramme plet og købe det rigtige tøj, skal du tænke i engelsk country og outdoor chick. Det engelske country-look er inspireret af serien The Crown, hvor store hatte og tern indgår. Outdoor chick-looket tager praktisk tøj og gør det stilrent og moderigtigt. Her kan du regne med at finde flotte regnjakker og fleece i store mængder.

Ikke nok med de mange forskellige materialer og items, er der også bestemte farver og print, som kommer til at dominere foråret. Neonfarver vil vi se meget til og farver som beige, pastel-lilla og pistaciegrøn (Neo Mint). I 2020 vil dyreprint (leopard, zebra), polkaprikker og tern være meget fremtrædende. Disse print er klassikere, og de er set mange gange indenfor modens verden.