Opdatér garderoben med samvittigheden i behold

Vi vil nødig ende med en garderobe, hvor halvdelen af pladsen er optaget af gammelt tøj, som hverken længere falder i vores smag eller er særlig moderigtige. Alligevel sker det nærmest hvert år, for man smider jo ikke bare sit tøj ud uden større overvejelser.

Følg med tidens tendenser uden at skifte ud konstant

Har du besluttet, at nu er tiden kommet til at opgradere garderoben, søger du måske inspiration til, hvad du kan spendere dine penge på af tøj. Måske har du denne gang visioner om at finde tøj, hvis ”udløbsdato” er langt fra nært forestående, fordi du er træt af at stå med det samme problem hvert år. Tilføj styles fra Moss Copenhagen til garderoben, hvis du vil undgå det endnu en gang. Moss Copenhagen lancerer som stort set alle andre brands nye kollektioner hvert år, men på trods af det kan de udgåede stadig passe ind i nye modetendenser. Moss Copenhagen designer nemlig i et stilrent, moderne og enkelt tema, hvilket gør, at tøjet passer til det meste, og du kan bruge det gentagende år i træk uden at føle, du er fanget to år tilbage i tiden.

Donér det brugte tøj

Kan du bare ikke opsøge noget tøjmærke, som producerer tøj, du kan bære år efter år, ender du muligvis med at smide det ud alt for ofte. Det behøver man ikke. Hvis man står med tøj, man ikke længere selv vil eller kan bruge, kan man forære det til nogle andre, der kan og vil med glæde. Der er sandsynligvis en genbrugscontainer tæt på, og hvis ikke kan du aflevere det i den nærmeste genbrugsbutik. Så tjener det et godt formål, og du kan med god samvittighed gå ud og investere i nyt, som garanteret ender det samme sted en dag i fremtiden. Det nemmeste er at samle tøjet i sække med tiden.