Pift dit look op med farverige strømpebukser

Er det blevet tid til at pifte dit look op? Så kan du gøre det ved at kombinere dine kjoler med farverige strømpebukser. Det er kun fantasien der sætter grænser, når det handler om at finde et nyt look, men det handler overordnet set om farvekombination, når der skal udvides med farverige strømpebukser. Man kan i den forbindelse både være den dristige type, som tør lege med forskellige farvekombinationer, eller den mere sikre type, der vælger neutrale farver, når de kombinerer med farverige strømpebukser.

Flotte farverige strømpebukser

Hvis der skal ske noget nyt med looket uden at man skal bruge penge på en helt ny garderobe, kan det klart være en fordel at kombinere ens gamle kjoler med farverige strømpebukser. På den måde får man billigt og nemt skabt lidt forandringer i looket, uden at skulle skifte hele garderoben ud.

Det handler om farvekombinationen

Det er imidlertid vigtigt at man ved lidt om farvesammensætning, når man vælger at bevæge sig over i farverige strømpebukser. Hvis man ikke er god til at kombinere forskellige farver, vil det klart være en fordel at kombinere de farvede strømpebukser med neutrale kjoler såsom sort, grå og hvid. På den måde kommer man ikke til at lave en uheldig farvekombination, som kommer til at se rodet og sjusket ud i stedet for flot og dristigt. Er man god til at vælge farver, der passer sammen, kan man med fordel kombinere farvede kjoler med farvede strømpebukser.

Hvordan finder man ud af, om man kan farve kombinere?

Hvis man ikke før har prøvet at begive sig ud i at lave forskellige farvekombinationer, kan man med fordel lade sig inspirere ved at fremsøge gode idéer til farvekombinationer via internet søgemaskiner såsom Google. Der vil være meget inspiration at hente den vej. En anden mulighed er at booke en stylist, som kan hjælpe med at sammensætte nye kombinationer, som man ikke selv tidligere er kommet i tanke om. Når man farve kombinerer handler det også meget om, hvad der aktuelt er på mode, og hvilken tid på året det er. Der vil typisk være forskellige farver i spil om sommeren, vinteren, efteråret og efteråret. De mere brunlige og tunge farver ses således mest om efteråret og vinteren, hvor farvevalget ofte bliver mere sprudlende og farverigt om foråret og sommeren. Nogle gange kombinerer man også farverne på den måde, at man har en kjole på, som har samme farve som strømpebukserne.