Så nemt puster du liv i garderoben

Dette indhold er sponsoreret

 

Trænger du til lidt fornyelse i garderoben eller i smykkesamlingen, eller mangler du en gave til dig selv eller til en veninde, som du har kær? Så kan du med fordel udforske det brede smykkeudvalg på Goldentime – som ovenikøbet også har januarudsalg lige nu! Goldentime bestræber sig altid efter at have den nyeste kollektion fra deres producenter og holder skarpt øje med nye trends og tendenser, hvad angår smykker. Du kan eksempelvis vælge et af de nye Stine A smykker, som er af et kreativt og smukt design, men til en overkommelig pris. Alle Goldentimes smykker af yderst god kvalitet, og der tilbydes hurtig og gratis levering. 

 

Stine A Johansen

Kvinden bag Stine A smykker er Stine A Johansen. Hun er født og opvokset i en forstad til København og har været kreativ lige siden, at hun var helt lille. Det kan derfor ikke overraske nogle, at hun er selvlært smykkedesigner. Stine A Johansens kreativitet udfoldes ikke kun i hendes smykkedesigns, men også i form af dans og billedkunst. Hun får hele tiden nye ideer til designs – selv når hun dyrker sport eller drømmer om natten. Derudover har Stine A Johansen også af flere omgange samarbejdet med forskellige hjælpeorganisationer. Samarbejdet har foregået på den måde, at hun har designet en kollektion, hvor overskuddet er gået til organisationen. Hun har eksempelvis designet flotte armbånd med ædelsten til Red Barnet.

Stine A smykker

Stine A Johansens smykker er hovedsagligt lavet af sølv eller forgyldt sølv. Smykkerne fås i mange motiver med forskellige  farver og detaljer,  så der bør være noget at finde for enhver smag! Der kommer desuden også løbende nye produkter. Smykkerne sælges altid enkeltvis og ikke som par, som der ellers oftest gør med eksempelvis øreringe, fordi der lægges op til at kunne eksperimentere. Ved at sammensætte forskellige styles og kombinere farver og forskelligheder kan du nemlig skabe dit eget unikke look.  Stine A smykker er dermed et let middel til at puste nyt liv i din garderobe eller smykkesamling.

 

10% rabat på alle Stine A smykker hos Goldentime

Selvom Stine A smykker i forvejen ligger inden for et moderat prisniveau, kan du lige nu spare 10 procent på alle smykker fra alle kollektioner. Du kan eksempelvis få et hav af øreringe til under 200 kroner – både i sølv og forgyldt sølv – eller et fint armbånd til 328 kr og samtidig støtte Red Barnet. Du kan både vælge at afhente smykkerne i Goldentimes fysiske butik i Holstebro eller få det leveret hjem til din dør – helt gratis!