Sådan skal du gå klædt denne sommer

Sådan skal du gå klædt denne sommer

Sommeren er den tid på året, hvor humøret altid er i top, og det er tid til at tage på en masse udenlandsrejser. Men sommeren er også den tid, hvor vi kan klæde os i alt det lyse og lette sommertøj, som tillader os at få en smule farve, på den vinterblege krop. 

Når sommeren rammer os, er der mange af os, der glæder sig til at finde sommertøjet frem. Skal du i gang med at finde sommertøjet frem, og trænger denne til en lille opgradering, så kan du med fordel se dig om efter noget nyt Munthe tøj

Let og luftigt sommertøj

Er det varmt om sommeren, er det rart at have noget tøj på, der ikke sidder for stramt. Tøjet skal helst heller ikke være lavet i noget tungt og mørkt stof, da det nemt betyder at vi kan komme til at svede, hvilket ikke er rart. Svedpletter under armene, er heller aldrig særlig tiltalende, hvorfor det ofte, og for mange handler om, at finde noget tøj der tillader din hud at ånde. 

Det samme gælder pasformen, som i mange tilfælde ikke bør sidde alt for stramt. For kan du med fordel vælge en kjole eller bluse fra Munthe, da pasformen ret ofte er god og rummelig. 

Har du brug for hjælp, til at finde noget pænt sommertøj fra Munthe, så kan du altid kontakte Kysthuset. På deres hjemmeside kysthuset.com, finder du en smart størrelsesguide, som nemt kan hjælpe til med, at finde lige præcis den størrelse der klæder dig bedst.