Sådan klæder du din mand på

Hvis du er som mig, så ved du allerede nu, at mange mænd ikke ligefrem er gode til det der med mode. De følger den ikke rigtig – og de køber kun tøj, når de rent faktisk mangler. Det betyder desværre, at de generelt har en meget begrænset garderobe med et par behagelige (men måske ikke ligefrem pæne) jeans, flere forvaskede t-shirts og sneakers, der helt sikkert godt kunne trænge til en vask.

Det behøver dog ikke være tilfældet. Det er dit job som kæreste eller kone at hjælpe til. Her får du et par tips til, hvordan du klæder din mand ordentligt på eller rettere sagt, hvordan du hjælper ham med at skabe en basisgarderobe, som han kan bruge både til hverdag og fest – uden at gøre dig pinligt berørt.

Et par behagelige, men pæne jeans

Et par jeans er essentielle i enhver garderobe – men det kan godt være svært at finde det helt rigtige par. Det er dog ikke umuligt, hvis man vælger et par GABBA-jeans. GABBA-jeans findes i mange forskellige former og farver – og de er kendt for at være nogle af de mest behagelige jeans på markedet. De er også meget pæne, og kan bruges til hverdag og fest. Du kan finde det perfekte par til din mand lige her.

Casual og pæne bluser

Bukser kan tilpasses enhver lejlighed – alt efter hvad man ellers har på. Det samme kan desværre ikke altid siges om overdele. Som eksempel kan en t-shirt med tryk ikke bare kombineres med en blazer og et par pæne jeans og så er det et mere pænt outfit. Der skal desværre en pæn skjorte til. Du skal derfor sørge for at der både er pæne skjorter, t-shirts, sweatre og hoodies i din mands garderobe. På den måde kan han nemt skifte dagens hoodie ud med aftenens skjorte – og bum, så er han klar til byen.

Et par pæne og et par casual sko

Imens bukser – og nogle bluser – kan tilpasse til både hverdag og fest, kan det samme ikke siges om sko. Sko er enten sporty og casual eller trendy og fine – og skoene skal derfor skiftes ud, når man skifter fra et casual til et mere pænt outfit. Sørg derfor for at der i hvert fald er et par fine sko i din mands garderobe, så han altid har mulighed for at skabe et pænt outfit.