Se pæn ud i hverdagen uden at lægge en masse energi i overvejelser af dit look

Det er de færreste af os, som har meget tid om morgenen til at lægge en masse energi i overvejelser af vores look. Ofte rækker vi blot ud efter det første og det bedste (rene) sæt tøj, som vi kan få fat i.

Der er dog nogle smarte metoder, du kan benytte dig af, for at sørge for at du altid ser smart ud i tøjet – uanset hvor travlt en morgen du har. Læs med her for at få nogle gode råd til hvordan du gør.

Læg tøjet frem aftenen før

Det er muligvis et råd, som du fik af din mor da du var barn. Og når det lige kommer til dette råd, så havde din mor fat i den lange ende.

Du ved allerede nu, at du ikke har forfærdelig meget tid om morgenen. Måske har du børn, som du skal tage dig af og få ud ad døren, før du selv kan komme afsted. Eller måske er du bare slet ikke morgenmenneske og har den samme hjernekapacitet som en zombie om morgenen.

Det behøver ikke at tage mere end et par minutter lige at planlægge, hvilket tøj (og tilbehør til tøjet) du gerne vil rende rundt med dagen efter. Læg det frem på en stol ved siden af din seng, så det er det første sæt tøj du får øje på om morgenen.

Enkle men smarte smykker

Nogle gange vil vi gerne dekorere vores kroppe med en masse smykker. Men det er ikke det smarteste at rende rundt med til hverdag – især hvis man er på farten i løbet af dagen!

Prioriterer derfor i stedet at benytte nogle smarte men enkle smykker. Du kan for eksempel få fat i nogle øreringe med sten, som ser utrolig flotte ud og ikke hænger og dasker langt ned ad halsen.

Du kan sagtens tage nogle lange øreringe på til, for eksempel, en stor fest. Men til hverdag er det nu nemmere at hive fat i noget ”småt men godt”.

Hav kun tøj i klædeskabet som du kan lide (og der klæder dig)

Den største grund til at vi af og til kommer til at se lidt bøvet ud i tøjet, er fordi vi har en masse tøj i vores klædeskab, som vi i bund og grund ikke engang bryder os om. Dette er tøj som ikke klæder os og som vi kun holder fast i, fordi nogen har givet os det engang eller fordi vi har brugt mange penge på det.

Det er på tide at smide alle disse ting ud. Når du udelukkende har tøj i klædeskabet, som du bryder dig om og som klæder dig, bliver det tusinde gange nemmere for dig at klæde dig på om morgenen.