Tips til at style dine unikke Antipast strømper

Antipast er et japansk high-end strømpe brand, som laver unikke håndlavede strømper. Strømperne fås selvfølgelig som almindelige helfarvede strømper, men deres flotte strømper med mønstre er de helt store stjerne i deres kollektioner. De findes i mange forskellige mønstre; mange af dem har forskellige blomstermotiver, men de fås også med andre mønstre, hvis du ikke er til det blomstrede udseende. Antipast strømper kan virkelig sætte et personligt præg på ethvert outfit. Derfor får du i denne artikel nogle ideer til, hvordan du kan style et outfit, som sætter fokus på de flotte og unikke strømper.

Vil man sætte fokus på strømperne i et outfit, er det sikre valg altid at bruge dem til et forholdsvist neutralt outfit. Her kommer strømperne nemlig virkelig til sin ret og giver lige et ekstra pust af liv og personlighed. Du kan også vælge, hvor meget fokus strømperne skal have; ved at vælge strømper med en bundfarve, der passer til outfittet, eller gå all-in og vælge nogle, der virkelig springer i øjnene.

Antipast strømperne kan for eksempel give et mere feminint præg til et outfit. Lad os sige, at du er gået all-in i det klassiske dansker-outfit – sort med sort. Måske har du valgt en sort bluse med en sort nederdel og dertil sorte strømpebukser, samt et par sorte støvler. Dette outfit er meget klassisk og neutralt, men kan samtidig virke meget mørkt og kedeligt. Vælg hertil et par blomstrede Antipast strømper, som kan stikke op over dine støvler. Det giver virkelig dit outfit noget helt specielt og giver et friskt og feminint pust til et ellers kedeligt og neutralt outfit.

Du kan også sagtens bruge strømperne til et par jeans og sneakers. Lad os sige, du har valgt et par lyse jeans, en hvid trøje og hvide sneakers. Et par farvede og mønstrede Antipast strømper vil virkelig springe i øjnene og bringe mere forår til dit outfit, selvom man kun kan se en smule af strømperne. Strømperne springer her ikke for meget i øjnene, men giver alligevel noget helt specielt til outfittet.