Arranger den perfekte fest for veninderne

Overvejer du at arrangere en fest for veninderne? Gør det! Det kan være noget så hyggeligt og ikke mindst sjovt at holde en fest kun for hunkøn. Men hvordan skal du lige arrangere den?

I dette indlæg giver vi dig en masse gode råd til, hvordan du kan arrangere en fantastisk fest for veninderne. Vi giver dig gode idéer til:

  • Underholdning
  • Temafest
  • Pynt.

Sørg for sjov underholdning

Når der skal holdes en fest for veninderne, er det vigtigt, at du forbereder en masse underholdning. Der skal selvfølgelig også være tid til at snakke om løst og fast. Det er vi kvinder jo så gode til. Det kan nu være meget godt med et lille afbræk fra snakkeklubben.

Når du skal arrangere en fest, kan du planlægge forskellige former for underholdning. Der er mange gode idéer, du kan gribe fat i. Den første idé er at lave en quiz. Du kan selvfølgelig tage en færdiglavet quiz fra nettet. Det sjoveste er dog, hvis du laver den selv.

Det kan være personlige ting om dine gæster, som kan give en masse sjove grin og historier. Det kan også være om noget, som du og dine gæster har en fælles interesse i. Det er for eksempel ideelt at lave en quiz om Rasmus Seebach, hvis I alle er helt tosset med hans musik.

En anden form for underholdning kan være karaoke. Det er hyleskægt. Vælge du for eksempel SingStar, kan I battle mod hinanden. Det kan være yderst underholdende.

Gør det til en temafest med udklædning

Når du skal arrangere festen, kan det være sjovt at gøre lidt ekstra ud af temaet. Det sætter ligesom gang i stemningen fra start af. Med et godt tema har du også et udgangspunkt for at finde på god underholdning. Det er derfor en god idé at starte med temaet.

Temaet kan dog bruges til mere end blot at finde på sjov underholdning. Teamet kan nemlig også danne udgangspunkt for en udklædningsfest. Det kan virkelig sætte fut i festen, fra det øjeblik dine gæster træder ind ad døren.

Der findes et væld af forskellige valgmuligheder, når det kommer til tema. Du skal blot vælge noget, der passer til din venindeflok. Det kan dog også være sjovt at vælge noget helt anderledes, som ingen af jer har den store relation til.

Et godt eksempel kan være en smølfefest, hvor I alle sammen skal have et smølfekostume på. Der er mange sjove muligheder, der kan gøre festen rigtig sjov.

Pynt op – det er nemlig hyggeligt

Når du skal holde en fest for veninderne, er det en fordel at pynte op – det er nemlig hyggeligt. Det giver en fantastisk stemning. Du kan for eksempel pynte op med noget, der passer til dit tema. Har du ikke det store tema, skal det bare være hyggeligt og indbydende.

Tænd en masse stearinlys, og drop de almindelige lamper. Det er meget hyggeligere at sidde i stearinlysenes skær, hvor I rigtigt kan grine og hygge jer sammen. Hav lidt blomster og eventuelt lidt pynt på bordene. Så kan du hurtigt skabe en hyggelig stemning, der indbyder til fest og hygge.