Få mere glæde i hverdagen som kvinde

Det kan være hårdt at skulle klare hverdagslivets ofte mange opgaver både i forhold til arbejdet og familielivet. Når hverdagen er presset, kan det være svært at prioritere sådan noget som sund kost, motion og generelt sundhed for kroppen. Eller bare forkæle sig selv, fx med nyt tøj. Men det er vigtigt at huske sig selv og passe på en krop samt at sørge for selvforkælelse.

En sund og varieret kost

Kroppen har godt af at få en sund og varieret kost, så den kan få tilført forskellige mineraler, fedtstoffer, proteiner osv. Det vil være med til at kroppen holdes i balance. En måde at variere kosten på, kan være ved altid at lave en y tallerken, hvor maden fordeles på tallerkenen med mest grøntsager, kød og mindst kulhydrater såsom kartofler, ris eller pasta. Derudover kan man variere kosten på ugentlig basis ved f.eks. at have en kødfri dag, en til flere dage med fisk osv. Der findes et kæmpe udvalg af lækre retter, som ikke tager langt tid, men som fremmer den sunde og varierede kost.

Forkæl dig selv med nyt tøj

Med en travl hverdag kan det også være svært at huske sig selv. Altså at tænke på sig selv og forkæle sig selv en gang imellem. Men det er vigtigt. For stopper du ikke op en gang imellem og tænker på dig selv og har dig selv i første række. Så kører du død i det. Sørg for at gør noget godt for dig selv en gang imellem. Tag et kort spaophold, tag en tur i biografen eller køb dig noget nyt lækkert tøj, fx fra OWN by basics. Eller hvad der nu tiltaler dig, når du skal selvforkæles.

Motion i hverdagen

Selvom hverdagen er hektisk og ofte presset, er det en rigtigt god idé at få noget motion. Måske er det ikke muligt at gå lange ture, men så kan man i stedet få motionen ind i hverdagen. Hver gang man gør rent f.eks., får man noget motion. Måske kan noget musik i ørerne så tempoet stiger være vejen frem? Man kan også parkere længere væk fra butikkerne, gå oftere til printeren på job, hente en kop kaffe af gangen osv. Der findes mange måder man kan få lidt ekstra motion ind i hverdagen.