Bliv klar til julens fester

Smart tøj og koldt vejr er ikke altid noget, der går hånd i hånd. Heldigvis findes der et par snedige tricks, som kan holde dig varm til julens fester.

Sæt et trendy tørklæde til kjolen

Du kan sagtens have kjole på om vinteren, det drejer sig bare om at tilføje de rette accessories. Cardiganen er selvfølgelig det oplagte bud. En lang cardigan i bomuld eller lignende materialer virker elegant, mens en ulden trøje giver et mere vinter-hyggeligt look.

Et sted, hvor kulden tit kommer snigende, er i nakken. Hvis du sidder i træk er det nærmest en invitation til en gang ondt i halsen. Og hvordan kommer man så bedst over det problem? Med et tørklæde selvfølgelig. Ikke et stort halstørklæde (eller, det bestemmer du jo sådan set selv…) men et let og elegant tørklæde, som kan sætte lidt kulør til dit outfit, men også holde dig varm.

Det er absolut ikke årstiden til bare ben, men det er ikke alle kjoler, der passer til et par leggings eller tykke strømpebukser. Her kan det være en god løsning at bruge to par nylonstrømper – ikke fordi det holder dig varm nok til at opholde sig udendørs, men det tager lige toppen, så du kan beholde følelsen i dine ben.

Hvis du vælger et par støvler, støvletter eller lukkede sko, kan du nogle gange slippe afsted med at tage et par sokker på under for at holde fødderne varme. Bare et par almindelige strømper kan gøre en stor forskel, men du kan også vælge et par uldne sokker, hvis du vil være helt på den sikre side (bare husk, at dit fodtøj ikke må stramme, så får du kolde tæer alligevel. Der findes et utal af forskellige strømper til kvinder, og du kan se udvalget af sokker til kvinder her.