Har du hørt om Holly Molly?

Holly Molly er et skønhedsmærke, som blev etableret i 2019. Det er et familiefirma baseret i udkanten af Hamburg. Et af mærkets store værdier er at have en ansvarlig og respektfuld tilgang til naturen, samt etisk behandling og velfærd for dyr.
Det helt specielle ved Holly Molly er deres fascination af lanolin. Deres mission er at genoplive og revitalisere Lanolin, fordi de er fascineret af enkeltheden og de mange anvendelsesmuligheder, det har.

Lanolin er et voksagtigt stof, der udvindes af uld. Fårene klippes og lanolinen udvindes af ulden. Det er en naturlig, vedvarende ressource, som har været anvendt i århundreder.

Lanolin har mange anvendelsesmuligheder, herunder:
– som fugtighedscreme
– som smøremiddel
– som et beskyttende middel
– som blødgørende middel

Holly Molly’s produkter er alle baseret på lanolin, og de stræber konstant efter at finde nye og innovative måder at bruge dette fantastiske naturprodukt på.

Hos Holly Molly bruges lanolin hovedsageligt som creme på grund af dets blødgørende og beskyttende egenskaber. Du kan derfor får både håndcreme og creme til kroppen, som sikrer dig en virkelig dejlig, blød hud. De har også lavet en lip care, som er lavet af 100% lanolin. Den er fantastisk til tørre og sprukne læber, men du kan også med fordel bruge den på tørre neglebånd, albuer eller lignende. Dens lille størrelse gør den nemlig nem at have med, når man er “on the go”. Holly Molly Hydro Care er også et super lækkert produkt, som er et mirakelmiddel på meget tør hud. Du kan bruge den over hele kroppen, hvor du har brug for noget ekstra fugt til tør og skællende hud.

Som sagt er dyrevelfærd vigtigt for producenterne af Holly Mollys produkter. Derfor sørger de for, at den lanolin, de bruger, kommer fra cruelty-free farme. Med Holly Mollys produkter skal du derfor ikke være bange for at støtte dyremishandling, men kan købe dem med god samvittighed.