Sådan får du et minimalistisk hjem

Minimalistisk indretning betyder, at der er ro og orden, lige meget hvor øjet falder i hjemmet. Det kan give en indre fred at leve minimalistisk. Hvis du ønsker du at skabe et mere minimalistisk hjem, så er det en god ide at læse med her.

Her er et par tips til, hvordan du kan skabe et mere minimalistisk hjem.

Tøm ud

Start med at udvælge de ting, som du virkelig har brug for. Gå systematisk igennem dit hjem og tag alle ting ud af skufferne og ned fra hylderne. Se på hvert enkel ting og overvej, om du virkelig har brug for denne ting.

Gem væk

Undgå at have for mange ting på synlige overflader. Det ser rodet ud og kan virke overvældende, hvis hver en overflade er dækket af alverdens ting. Prøv at stille nogle af tingene væk. Put dem i skuffer, skabe eller reoler.

Gør dig selv en tjeneste og investér i nogle gode opbevaringssystemer. På den måde kan du holde orden på dine ting samtidig med, at de ikke fylder for meget. Køb for eksempel nogle reoler med skuffer eller skabe med hylder, så du kan stille tingene ind og have dem opbevaret på en ordentlig måde.

Less is more

Vælg simple og rene linjer, når det kommer til dit valg af møbler og andre ting i hjemmet. Det er med til at skabe et mere roligt udtryk. Køb for eksempel møbler i enkle designs og pyntegenstande til dit hjem fra skall Studio, for at få et naturligt udtryk. Undgå for mange farver og mønstre.

Find inspiration fra naturen

Brug naturens farver og materialer i indretningen. Det giver et roligt og afslappet udtryk, som er med til at skabe en minimalistisk stemning. Vælg møbler i træ eller naturlige farver til hjemmet.