Dette skal du have med på campingturen

Skal du snart på campingtur? Så skal du huske at lave en ordentlig pakkeliste, som ikke udelader noget vigtigt. Der er intet værre end at finde ud af, at man har ladet noget essentielt ligge derhjemme efter afkørsel. Men nogle gange kan det være svært lige at spotte, hvad der mangler på pakkelisten. Læs mere her for at gennemskue, hvad du kan have glemt at skrive på pakkelisten.

Campingbord

Det er vigtigt, at man har et ordentligt sted at spise, når man tager ud og camper. Det er dog en smule vanskeligt at tage det store spisebord med på turen. Derfor er det en fordel at købe et campingbord. Nyd måltiden på campingturen med et rummeligt og transportabelt campingbord. Et godt campingbord er et fantastisk alternativ til spisebordet, når man tager på tur med venner eller familie.

Campingstole

Det er ligeledes vigtigt at have nogle stole, som man kan sidde på omkring campingbordet. Hertil kan man købe nogle campingstole til det antal personer, som skal med på turen. På den måde vil alle være komfortable på turen.

Myggespray

Man kan simpelthen ikke undgå myg, når man er ude i det fri. Myggene vil således helt sikkert være på jagt efter jer, der tager på campingtur. Derfor skal du huske at pakke myggesprayen ned i rygsækken, så denne altid er til rådighed på turen.

Termoflaske

Te og kaffe er også vigtige på en campingtur. Derfor er en termoflaske smart at have med, når man gerne vil nyde en varm drik omkring campingbordet.

Tæpper

Man ved aldrig, hvornår vejret har lyst til at tage en drejning. Derfor er det vigtigt, at man altid er forberedt på, at det sker. Tæpper er hermed smarte at have liggende i campingvognen. Disse kan hermed tages frem når som helst. Det vil også skrue mere op for hyggen, når man sidder udenfor på campingturen.