Smarte hacks til den sjoveste polterabend

Før du planlægger den gode polterabend for hende den heldige, så skal der naturligvis laves en grundig plan for den sjove dag. Derfor har vi her samlet de smarteste hacks til dig, så du får den bedste polterabend.

Få plastikkrus med på farten

Der skal med sikkerhed ske en hel masse på den store dag, og I kommer nok ikke til at sidde stille meget længe. Godt med øl, vin og drinks er selvfølgelig et must-have til festlighederne, og så husk også at køb rigeligt med plastikkrus. Når du har plastikkrus med på farten, så kan i nyde de lækreste drinks selv i bussen eller toget. Bland et godt mix af g&t og hæld op i venindernes plastikkrus, så er i allerede godt i gang. Det er også smart at have plastikkrus til festen derhjemme, så I ikke står dagen efter med den store oprydning. Skulle uheldet være ude og man taber sin drink på dansegulvet, så er der ingen problemer med splintret glas, når drinken serveres i plastikkrus. Plastikkrus er også enormt billige, så det kommer ikke til at ødelægge budgettet.

Pak en taske til turen

Ofte når man er til polterabend, så er der lidt ventetid, når man transportere sig mellem destinationer. Men den festlige stemning skal ikke ødelægges bare fordi man sidder i en bus. Foruden de gode drinks i plastikkrus, så sørg for at have en rygsæk fyldt med fjollet påklædning, sjove spil og selvfølgelig ekstra snacks. Det kan gøre togturen ekstra underholdende, når i lige svinger lidt ekstra underholdning frem, og så sørger man også for at den gode stemning holdes højt.

Lav en playliste på forhånd

Det er garanteret at de mange glade gæster gerne vil sætte deres yndlingssange i kø, men når festen lige er begyndt, så sørg for at have en god playliste klar til at spille. Det bliver kedeligt med de samme Danmark Top 50 hits hele aftenen. Lav hellere en dedikeret og personliggjort party liste, som falder lige i den kommende bruds smag. Der kunne være en blanding af yndlingsnumre og hadenumre, som virkelig kan få sat gang i dansegulvet.

I kan aldrig få for mange snacks

De bedste polterabend varer hele dagen – og nogen gange natten. Det er uundgåeligt at man ikke går hen og bliver lidt træt, især når man har fået en del drinks indenbords. Husk derfor altid at være forberedt med rigeligt med snacks. Det er både til hjemmefesten, og når i er på farten. Sørg for gæsterne er mætte og tilfredse, så skal festen nok kunne fortsætte til langt ud på natten.

Lav en photobooth

Polterabend er en fest, som man sent vil glemme. Den kommende brud vil med sikkerhed elske, at have en samling skøre og sjove billeder at kigge tilbage på. Sørg derfor for at have en dedikeret fotograf eller photobooth til privatfesten, så alle gæsterne kan få taget nogle mindeværdige og åndssvage billeder sammen. Tilføj eventuelt noget sjovt pynt eller masker, i kan iføre jer for at gøre billederne ekstra specielle.