Dine piger vil elske disse havfruehaler!

Har du døtre, så kender du sikkert alt til prinsesser og andre pigede ting. Piger kan også godt lide havfruer, og med en havfruehale kan din datter selv blive en havfrue. Det må være den ultimative pigeleg – og samtidig læring og bevægelse for kroppen.

Med havfruehaler kan du slå to fluer med et smæk: Dine døtre kan hygge sig og bruge deres fantasi, og samtidig får de rørt sig og får lidt motion.

Lad dine pige klæde sig ud som havfruer

Tag dine piger med i svømmehallen, og lad dem lege havfruer. De vil blive mere sikre i vandet, men det hele vil føles som ren leg for dem. De vil nemlig forestille sig, at de er havfruer, der lever i vandet. De kan få gang i fantasien og skabe en hel fortælling.

Piger elsker at klæde sig ud, men ofte får man ikke omgivelserne med. En lille pige kan klæde sig ud som en prinsesse, men hun kan nok ikke lige finde et slot. Det er hun nødt til at forestille sig. Vil din pige gerne klæde sig ud som havfrue, kan du sørge for, at hun får vandet med. I kan tage i svømmehallen eller på stranden. Det giver lidt ekstra til legen, for det er ikke det samme at lege havfrue på land.

Sørg altid for at huske sikkerheden. Du skal være i nærheden og holde øje med dine piger. Også selvom de er gode svømmere.

Svømning er godt

Med havfruehaler kan du få dine piger med ud at svømme. De vil få rørt kroppen meget mere, end hvis de legede teselskab på deres værelse. At få rørt kroppen er godt for os alle. Det er ekstra vigtigt for børn, og med piger kommer det ikke altid af sig selv. Så lok dine piger med i svømmehallen med hver deres havfruehale.

Det er også godt for dine døtre at få øvet på svømning. Ligegyldigt hvilket niveau de er på, så er øvelse en vigtig ting. Det er rigtig godt at kunne svømme. Skulle der en dag ske noget ved stranden, ved havnen eller på en sejltur, så er det godt at kunne svømme.