Julen kan byde på shopping i fjerne storbyer

Shoppingtur

Følgende artikel er betalt og udarbejdet i samarbejde med den eller de hjemmesider, der linkes til.

Vinteren betyder mørke og kulde. Den kan betyde forkølelser og weekender under dynen frem for at stå op af sengen. Motivationen for at arbejde og passe familien kan blive svær at opretholde uden nye indspark og oplevelser. Heldigvis er der muligheder for at gøre tiden i vintermørket mere lys og munter. Månederne op til jul kan gøres til lykkelige tider, hvis bare man ved, hvordan det gøres. En tur væk fra de vante omgivelser er, hvad de fleste har brug for. En mindre ferie sammen med alle de bedste veninder. Verden ligger åben og ligefrem – hvis bare I vælger busferien.

Kom afsted på tur med bus

Shoppingtur til København i en hel weekend? At komme på wellness- og spaophold et sted i Danmark for at slappe helt af? Er stemningen mere for at gå hele vejen med den ultimative storby/shoppeferie til et sted i Europa? Fælles for de mange behov er, at busferien nemt og billigt kan transportere dig og veninderne til den ønskede destination. At slippe for selv at skulle køre er en stor fordel. I stedet kan turen bruges på at drikke et glas hvidvin eller to, mens snakken går på mangt og meget. Ingen ansvar for at holde styr på trafikken – det er velbehag i selskab med de bedste.

Det kan være svært at samle veninderne til en uges ferie med fly til syden. Familie, kærester, børn og arbejde. Kalenderen skal gå op til større projekter – hvilket er tidskrævende og besværligt at koordinere. Busferien leverer den nemme planlægning til endagsturen eller den forlængede weekend. Færre dage at koordinere for dig og dine veninder. Bestilling af bustransport er gennemsigtigt og simpelt – se bare hos 3bustilbud Det administrative arbejde er gjort nemt for kundens skyld. Bare at dit selskab ved, hvor juleshoppeturen skal foregå – så finder buschaufføren jeres destination.

Det har aldrig været lettere at finde den rette transport

Kunden har hos 3bustilbud en lang række muligheder, og det er lige til. Prisen varierer alt efter størrelsen på selskabet. Er det et mindre selskab med dine tætte veninder, så kan minibussen være passende. Tænker du derimod på at holde et arrangement med alle kvinderne på arbejdspladsen, så kan en større turistbus være det rette valg. Busrejsen er ikke fyldt med usikkerhed, som med f.eks. flyrejser. Prisen for transport er ikke så omkostningsfuld, hvis der f.eks. kommer afbud. Det er nemmere for dig og dit selskab at planlægge busturen uden at tjekke kalenderen et utal af gange for sikkerhedens skyld.

Busrejsen kan måske opfattes som en anelse ucharmerende i forhold til flyveturen. Busturen i sammenligning med selv at køre i egen bil. Det centrale er, at busturen kan spare kunden en masse penge, når I er mange der skal rejse sammen. At tanken om busferien ikke er tiltrækkende, skal ses i modsætning til at dine veninder eller kollegaer nyder hinandens selskab under transporten. Ingen skal tænke på at køre i trafikken. Buschaufføren gør alt arbejdet, så snart dit selskab har bestilt rejsen på hjemmesiden.

Vintermørket og de travle uger op til jul kan afhjælpes – med billig og fleksibel transport til shoppingoplevelser og storbyliv med din gruppe af veninder. Busferien er løsningen.