Leasing for nybegyndere: Det skal du vide

De seneste par år er der dukket mange flere leasede biler op i gadebilledet. Leasing er en fleksibel løsning, der i mange tilfælde kan hamle op med køb af bil. Overvejer du at lease din næste bil, men ved du ikke helt, om det kan betale sig? Så er du landet det rette sted. Denne artikel har til formål at gøre dig en smule klogere på, hvad leasing er – og hvornår det kan betale sig.

Hvornår er leasing en god idé?

Er du helt grøn på leasing? Bare rolig – du er ikke den eneste. Her er en liste, der kan gøre dig klogere på, om leasing er noget for dig:

  • Vil du have styr på din økonomi uden uforudsete udgifter?

  • Kender du dit kørselsbehov godt?

  • Skal du have bilen i 3 år eller derunder?

  • Vil du skifte ud i dine biler med jævne mellemrum og få chancen for at køre i forskellige spændende biler?

Hvis du kan nikke ja til størstedelen af ovenstående punkter, så er leasing en velegnet løsning for dig. Besøg perb cars nu og find ud af, om du kan lease din drømmebil.

Gennemgå altid leasingkontrakten nøje

Det er afgørende, at du gennemgår leasingkontrakten nøje, inden du skriver under. Der kan være særlige regler i forbindelse med antal kørte kilometer, uheld og lignende, så læs altid alt det med småt. På den måde kan du undgå at stå med en ekstraregning til sidst, når du afleverer bilen.

Du kan også køre i BMW på arbejde

Kunne du godt tænke dig at rulle ind på parkeringspladsen til dit arbejde i en super fed BMW? Selvom de fleste kvinder ikke indrømmer det, så er det alligevel noget, de godt kunne tænke sig at prøve. Med en erhvervsleasingaftale får du mulighed for netop dette. Du kan læse mere om leasing af BMW lige her: perbcars.dk/erhvervsleasing.