Luksus plaider og puder

Højkvalitetsplaider og puder

Find de bedste kvalitetsplaider og puder til dit hjem – Når det gælder ting der bruges næsten dagligt, er det vigtigt at de er i høj kvalitet. Plaider og puder produceres i mange forskellige materialer – men hvilke er mest holdbare – bedst i kvalitet – bedst til indretningen – og samtidig rigtige ud fra et miljømæssigt synspunkt? 

Plaider og puder i materialerne Uld og Alpaka er lækre kvalitetsprodukter, der udover at se godt ud er funktionelle og miljørigtige.

Uld og Alpaka er 100% bionedbrydeligt og 100% genbrugeligt, samtidig bruges der mindre vand under produktionen af Uld og Alpaka end Bomuld. Vi kender alle til en dejlig Uldplaid, dog er der mange der ikke før har set en plaid i Alpaka – disse er endnu blødere og mere delikate end en uldplaid – De er nemme at få fat i og produktionen er ligeså bæredygtig. 

Plaider og Puder fra Silkeborg Uldspinderi 

Hos Silkeborg Uldspinderi er der fokus på kvalitet før design, her kan du være sikker på at finde bæredygtige plaider og puder. Silkeborg Uldspinderi sætter kvalitet og funktionalitet i højsædet og bruger udelukkende fibre fra får og alpakaer, der lever i helt naturlige omgivelser. Alpakaen lever i andesbjergene, hvor den går frit rundt. Det fantastiske ved alpakaen er, at den kan holde til en temperatur der svinger mellem +30 grader og -20 grader. Se højkvalitets plaider og puder eller læs mere om vores materialer på Silkeborg-uld.dk.

Genbrug

Når du begynder at overveje at skifte din sofa ud, bør du tænke puder og plaider ind i overvejelserne. Med puder og plaider kan du forlænge sofaens levetid – Nye farver kan skabe nye indtryk, måske kan det give sofaen et par år mere i hjemmet inden den skal sendes videre.

Når du efter nogle år ønsker at udskifte dine plaider og puder kan du give dem nyt liv et andet sted – i et andet værelse, på terrassen eller måske i sommerhuset? Mulighederne er mange når det gælder indretning med plaider og puder.

Boligindretning og farver

Plaider og puder er et godt match, når det gælder indretning i hjemmet. Plaider og puder er funktionelle produkter til boligindretning – De omfavner familien og skaber stemningsfuld hygge på samme tid er de æstetiske og pynter flot i hjemmet. 

Hvis du har plaider og puder i sofaen kan de være med til at samle hjemmets mange farver. Når det gælder farvevalg er kombinationsmulighederne uendelige. Farverne er mange og kvaliteterne giver gode muligheder. Find inspiration blandt de farver du har i hjemmet og vælg plaider og puder, der skaber sammenhæng i din indretning. 

Udemiljø

Har du en hyggelig altan eller en stor terrasse kan du tage dine plaider og puder med ud. Plaider og puder skaber en varm og indbydende stemning i havemøblerne. Selvom sommeren er lang og varm, kan de sene aftener godt blive kølige. Tag plaiderne med ud på terrassen og hold dig varm en kølig sommeraften med familien eller vennerne. Plaider i Uld er meget slidstærke og tåler en maskinvask, hvilket betyder de sagtens kan holde til udendørs brug.