Nyd øjeblikkelig udendørs opvarmning med infrarøde varmere

Pointen med en infrarød terrassevarmer er at give en behagelig temperatur udendørs, fx på terrassen, balkonen eller måske i din garage. Dette mål opnår varmeren ved brug af infrarøde varmestråler, der effektivt opvarmer den flade, de rammer – og intet andet. I modsætning til gasdrevne terrassevarmere går intet af varmeenergien tabt i luften, når du vælger en infrarød.

Ved siden af det har du stor kontrol over, hvilket areal dine infrarøde terrassevarmere varmer op. Dette da du her som ved enhver anden lampe får den samme lysfordeling fra gang til gang.

Sådan stiller du en infrarød terrassevarmer op

Hvor skal en infrarød terrassevarmer så stå? Du kan enten bruge beslag til at montere dem fra mure eller tagskæg, eller du kan købe en tripod, som lamperne kan hænge fra. At få en tripod vil være den rette løsning, hvis du står med et stort areal at opvarme, eller du ikke kan hænge terrassevarmere på en sådan måde, at deres lys vil berøre hele det ønskede område.

Mange fordele over gasdrevne varmere

Som tidligere nævnt har infrarøde terrassevarmere en klar fordel frem for gasdrevne typer, ved at de infrarøde bruger energien mere effektivt. Blandt andre fordele kan nævnes, at en infrarød terrassevarmer giver øjeblikkelig opvarmning af de berørte arealer. I øvrigt at der ikke er lugtgener forbundet med infrarøde varmere, og at du ikke skal bruge gas, men kun el.

Forskel på infrarøde terrassevarmere

Infrarøde terrassevarmere adskiller sig fra hinanden ved antallet af varmetrin, du kan vælge mellem, om de er fjernbetjente eller ej, og hvor stort et areal de kan opvarme. At kunne varme ca. 20 kvm op er godt gået af én enkelt varmelampe, og ved større arealer kan du bruge flere.

Vil du kunne opholde dig på din terrasse året rundt, så er en infrarød terrassevarmer optimal.