Sådan holder du det perfekte surprise party for din veninde

Der er alverdens forskellige grunde til at holde et surprise party. Måske er din veninde lige kommet hjem fra en lang ferie, måske skal hun rejse til syden i en lang periode, måske er det hendes fødselsdag, eller en helt fjerde grund. Uanset hvad er et surprise party en fantastisk mulighed for at overraske din veninde, samtidigt med at du viser hende hvor meget de mennesker omkring hende holder af hende, ved at alle har ville bruge så lang tid på at afholde og planlægge en fest, kun til ære for hende. Når du skal i gang med planlægningen, er der nogle ting du bør tage med i dine overvejelser, for at gøre festen endnu bedre.

Sørg for at huske mad og drikke

Et surprise party skal være en storslået fest din veninde sent vil glemme, derfor er det også vigtigt at I sørger for ikke at spare på noget. Find den perfekte kage, hos bageren. Bestil den bedste champagne i kan finde, og sørg for at gøre dagen til noget helt specielt. Prikken over iét kan også være at i bestiller noget lækkert mad udefra, såsom sushi. Forhør jer dog altid lige hos de andre gæster for at høre deres overvejelser i forhold til budgettet. Alternativt kan i nemlig også lave en buffet hvor i alle hver især tager en ret med, hvis i ønsker at nedsætte udgifterne lidt

Find på et tema for at gøre festen endnu mere speciel

En anden måde til at gøre festen mere speciel, er at have et sjovt tema. Sørg for at alle går all-in, idet det som regel gør festen langt sjovere, husk også at have et kostume eller nogle accessoires klar til den person festen er holdt til ære for, så hun ikke er den eneste som ikke er klædt ud.