Skal du flytte? Dette skal du have styr på

Flyttetiden kan være en af de mest spændende og stressende tider i ens liv. Det er en sjov cocktail af glæde, nervøsitet og træthed, og der er mange ting, man skal have styr på. Er det blevet tid til at flytte i ny bolig for dig? Så har du nok brug for lige at få overblik over de ting, du skal have styr på, inden det hele går løs.

Hvad skal der bruges penge på?

Det er ikke billigt at flytte. Man skal bruge penge til indskud, hvis man flytter i lejlighed, og man skal bruge penge på at fikse boligen, inden man kan flytte ind. Måske der skal males og skiftes ud i nogle møbler. Det kan være mange ting, man lige skal ordne. Har du ingen opsparing, kan du være nødsaget til at låne penge. Det er altid vigtigt at undersøge sine alternativer og aldrig låne mere, end man kan betale tilbage, men eller så lån penge nemt og hurtigt, så du kan få dækket udgifterne til boligen.

Hvordan vil du flytte?

Du har højst sandsynligt en masse møbler og ting, der skal flyttes til den nye bolig. Her er der mange løsninger, du kan gøre brug af. Enten kan du spørge familie eller venner om hjælp, så du kan få den transport, du har brug for. Du kan også leje flyttetrailere mange steder, eller sågar leje en flyttecontainer, hvor der er plads til rigtig mange ting. Det handler om lige at få styr på det praktiske af selve flytningen, før du kan gå i gang rigtigt.

Dine ting

Inden du pakker sammen, skal du igennem alle dine ting, så du får styr på, hvad du vil beholde, og hvad du vil give videre. Det er sjældent alle ting, man vil beholde, så derfor bør du som det første sortere i dine ting.