Trænger din veninde til forkælelse? Sådan kan du overraske hende

Har du en veninde, som trænger til lidt ekstra forkælelse for tiden? Eller vil du gerne bare overraske hende med en gave? Der er intet som en hyggelig overraskelse fra en, du holder af. Her får du nogle idéer til, hvordan du kan forkæle din veninde.

Giv hende en sød gave

Hvis du gerne vil overraske din veninde, kan du købe hende en sød gave. Der behøver ikke altid være en anledning til at give en gave. Faktisk er det ofte dem, der kommer helt uventet, som gør modtageren mest glad. Det viser nemlig, at du har tænkt på at give hende noget helt uden en speciel årsag.

En gave behøver ikke at være noget vildt. I virkeligheden er det mest tanken, der tæller. Men du kan f.eks. give hende et lille smykke, hendes yndlingschokolade, en buket blomster el.lign. Du kan få andre idéer til gaver til hende her.

Invitér hende med ud

Hvis din veninde af den ene eller anden grund trænger til noget forkælelse, kan det være, at hun gerne vil ud og lave et eller andet. Det kan være, at hun netop trænger til at komme lidt ud af huset. Hvis det er tilfældet, kan du invitere hende med ud og spise, til vinsmagning, ud og klatre i træer, i biografen eller noget helt femte. Det kommer helt an på, hvad hun kan lide at lave.

Arrangér en hyggelig dag derhjemme

Der skal nogle gange ikke ret meget til for at glæde en anden. Du kan sagtens bare arrangere en hyggelig dag derhjemme, hvor I skal slappe af sammen. Du kan f.eks. arrangere, at I skal se en film sammen, male sammen, strikke sammen eller bare sidde og drikke te sammen. Det kan netop være den slags initiativ, hun har brug for.