Tre gode feriedestinationer for dig og veninderne

Der findes ikke noget bedre end at være ude og rejse med sine veninder. En ferie hvor man kan nyde massage, tan på stranden og kolde drinks om aftenen. Herudover er det altid rart at få lidt opmærksomhed fra det modsatte køn på stranden eller ved poolen. I denne artikel kommer der 3 eksempler på rejsedestinationer hvor du og veninderne får den perfekte ferie.

Rejs til hyggelige Barcelona

Den første destination skal findes i Europa og nærmere bekendt Spanien. I Barcelona kan man simpelthen alt og derfor er det den perfekte destination. Har i, i venindeflokken forskellige interesser er det nemt at dele sig op. Man kan tage metroen rundt i byen og derfor være adskilt om formiddagen og sammen om eftermiddagen.

Byen byder på mange muligheder for shopping. Her er store shopping centre, kendte butikker som Zara og selvfølgelig en masse eksklusive brands. Desuden er her en stor strandpromenade med en lækker strand. Den er perfekt til at få en god tan under Barcelonas varme himmelstrøg. Efterfølgende kan man passende nyde en kold drink på en af byens mange barer og restauranter. Byen har rigtig meget charme, kunst og kultur og ikke mindst nogle rigtig fine hoteller.

Selvforkælelse på Bali

Har i planer om en længere ferie bør i rejse til Bali. Det er et sandt ferieparadis med rigtig mange muligheder. Slå jer ned ved Kuta- eller Sanurbeach på billige hoteller. Her kan i blive forkælet med massage på stranden, fiskespa og en utrolig god service på hotellerne. Bali tilbyder en flot natur, lækre strande og rigtig mange muligheder for hyggelige og sjove udflugter. Skab derfor minder sammen om dagen og hygge om aftenen. Ved Kuta beach sker der meget om aftenen. Der er mange restauranter og barer som ligger op til hygge eller fest. Det er desuden muligt at shoppe håndlavede mallerier, tøj og nips til hjemmet. På de mange markeder kan i med garanti få tiden til at gå.

Luksuriøse omgivelser ved Hurghada

Er dig og veninderne på udsigt efter en ferie med selvforkælelse, opvartning og yderst lækre omgivelser? Fint. Så skal jeres næste rejse med garanti gå til Hurghada i Egypten. Her er der all-inclusive resorts op og ned ad hinanden under høj varme. Året rundt er temperaturerne her perfekte til tanning og kolde drinks ved poolen. Det er ofte muligt at finde gode tilbud til de lækre resorts. De fleste resorts er 4-5 stjerner og ofte kan man finde en rejse til 4.000-6.000 kr. pr. person for en uge med all-inclusive. Her kan man samtidig nyde lækker massage, store buffeter, afslapning ved pool men også shopping på de forskellige bazar.