Dette har dit barn brug for inden børnehavestarten

Som forælder virker det som et stort skridt, når dit barn skal til at gå i børnehaven. Tiden er fløjet afsted, og pludselig er det blevet tid til et nyt kapitel i familiens liv. Men før barnet kan starte i børnehave, er der nogle ting, I skal have købt, som der måske ikke lige var brug for i dagplejen/vuggestuen.

Madpakke

I børnehaven skal I ofte selv sørge for maden, og derfor har barnet brug for en madpakke, de kan medbringe og stille i børnehavens køleskab. I nogle børnehaver er der også frugt/snack pauser – hvis det er tilfældet i barnets børnehave, er det også en god ide at have en lille stofpose til frugt, der kan medbringes sammen med madpakken.

Taske til opbevaring

Når barnet skal til at have flere ting med i børnehaven, er det også en god ide, at barnet har et sted at opbevare disse ting. Dette kan meget passende være en rygsæk – både fordi der er god plads, og den er let at transportere, men det er jo også god træning for barnet ift. at få en skoletaske senere i livet. Tasken behøver dog ikke være så stor, da det ikke er særlig mange ting, der skal med hjem igen hver dag.

Varmt tøj

En stor del af det at gå i børnehave består i at lege og være aktiv udenfor. Men med det danske vejr kan du ikke altid være sikker på, at dit barn kommer udenfor i sol og varme. Derfor er det vigtigt, at barnet har noget tøj, der er varmt at have på, men samtidigt er behageligt nok til at de kan lege i det. Et meget populært valg til dette er termotøj, fordi det både er praktisk og behageligt. Vil du gerne finde billigt termotøj til dit barn, så se termotøj børn her.