Udnyt teknologien som vordende forældre

Når Man står med en positiv graviditetstest, melder der sig tusinde tanker. Hvordan skal det hele gå. Hvordan holder jeg styr på alle de aftaler, der automatisk er, når man venter sig? Skal barnet ammes eller have flaske. Skal jeg føde hjemme eller på en fødeafdeling? Mon barnet er sundt og raskt? Vil vi vide kønnet eller ej? Her kommer der nogle gode ideer til, hvordan man kan udnytte teknologien, så tingene bliver lidt nemmere eller mere overskueligt. Der findes nemlig mange måder, at udnytte teknologien på, når man venter sig.

Vil I vide kønnet allerede fra 10.ende graviditetsuge?

Dette er et stort spørgsmål. Nogle elsker spændingen ved at at vente med, at vide kønnet til selve fødslen, hvorimod andre gerne vil vide det i så god tid som muligt. Så har man også mulighed for at forberede tøj og værelse. Med f.eks en Evita test Gender har I mulighed for at vide kønnet allerede fra uge 10 af graviditeten. Det må man sige, er et teknologisk fremskridt. Man booker en tid online til en blodprøve, og så venter man til svaret foreligger. På den måde kan I sikkert og trygt få at vide, hvilket køn jeres kommende barn har.

App til at følge babys udvikling

I dag bruger mange deres mobil til, at holde styr på næsten alt. Hvorfor ikke også følge babys udvikling i maven? Der findes apps, der både fortæller uge for uge, hvor stort barnet er, hvor langt det er i udviklingen, og samtidig sætter fokus på, hvordan moren og parforholdet har det. Der er også nogle apps til gravide og vordende forældre, hvor man allerede under graviditeten, kan begynde at skrive på barnets bog, hvis man ønsker at lave sådan en til sit kommende barn.

Lav fotobøger online

Der er ikke noget bedre end billeder fra den søde ventetid. Hvorfor ikke samle alle billeder fra graviditeten og scanningerne i en fotobog, du kan lave online? På den måde vil I altid kunne mindes den søde ventetid. Der er flere yderst gode apps til at redigere billeder i og lave fotobøger i. Så bestiller man sine fotobøger online igennem appen. Når først I har prøvet det, kommer I helt sikkert til at lave flere fotobøger fremover, også når baby har meldt sin ankomst, og mange år frem.