Skab et godt liv for hele familien

Det siger vel nok egentlig sig selv, at de bedste stunder derhjemme er dem hvor hele familien er glade og tilfredse. Men med en travl hverdag og mange forskellige behov, så er det ikke altid lige nemt at opnå netop det.

For hvordan skal du både balancere hele familiens behov og samtidig ikke glemme dig selv helt i processen? Det handler naturligvis om at skabe nogle gode rammer for jer allesammen – også for dig selv.

Skab en rolig atmosfære til din mindste

Hvis der er en fortælling der går igen og igen hos familier med små børn – så er det hvor vigtig søvn pludselig bliver for hele familien. Hvis en baby kæmper med at falde i søvn, så er det nemlig typisk noget som hele familien mærker til. Både fordi den mindste ikke er glad. Men også fordi det går ud over forældrenes overskud og humør.

Derfor er det vigtig at få skabt en hyggelig og rolig krog hvor den mindste kan sove. En slyngevugge er rigtig god til dette formål. Den er nemlig rigtig tryg for din baby at være i og hjælper baby med at falde til ro. Det er også en rigtig god løsning, hvis I bor i lejlighed eller har flere etager i hjemmet.

En velfortjent pause til de voksne

Selvfølgelig er det vigtigste i familien børnene. For ligesom du ikke skal give din børn iltmasken på først når I er ude at flyve – så kan det også godt betale sig at huske at forkæle sig selv ind i mellem. Hvad enten i skal bruge massagestol eller have et særskilt rum til afslapning. Så er det vigtigt at huske de gode pauser og ens egne behov i hverdagen. For når du som forælder har mere overskud, så er du også meget mere til stede for dine børn og din familie.