Giv dit barn det dejligste værelse

Der kommer en tid, hvor dit barn bliver for gammelt til babysenge og pusleborde. Sutten og ranglen er ikke længere nok, og dit barn har i stedet brug for at have sit eget værelse med plads til leg, venskaber og nye interesser. Som mor kan det måske godt være hårdt at indse, at din søn eller datter ikke længere er en lille pludrende baby. Men der er også masser af glæder ved at være forælder til et barn i en lidt ældre aldersgruppe. En af dem er, at I kan samarbejde om at indrette et dejligt værelse, som vil kunne leve op til alle barnedrømme.

De vigtigste møbler

Der er selvfølgelig ikke noget soveværelse uden en seng, og derfor er det nok også det møbel, som du skal starte med at kigge på. Der er heldigvis masser af flotte juniorsenge at vælge imellem, så der vil helt sikkert være en, der kan gøre dit barn lykkeligt. Juniorsenge skal selvfølgelig ikke være for store, og så skal der være styr på sikkerheden, så der ikke sker nogle uheld. Samtidig er der uendelige muligheder for at tilpasse dem til dit barns personlige smag ved at finde det rette sengetøj.

Tag dit barn med på råd

Det er selvfølgelig ikke dit barn, der skal sidde med førertrøjen alene, når det kommer til indretning af børneværelset, men det skader bestemt ikke at tage dem med på råd. Som mor har du hovedansvaret, men dit barn har garanteret nogle gode input omkring farvevalg, design og alt det andet. Det kan være rigtig hyggeligt at sidde og snakke om møbler og nye tøjdyr sammen, og I kan garanteret få en dejlig dag ud af at gøre værelset i stand. Det er en god anledning til at lade dit barns personlighed og ansvarsfølelse folde sig ud.