Hatchimal bliver stadig mere populære

Det er måske ikke alle der kender dem. Men de er snart umulige at undgå, specielt hvis du har små børn. De små og søde Hatchimal bliver stadig mere og mere populære. Og det er meget forståeligt

 

Hvad er en Hatchimal?

Man køber Hatchanimals som æg. Ægget skal så plejes og have kærlighed og omsorg inden det klækkes. Undervejs kan man følge udviklingen inde i ægget med forskellige farver, der betyder forskellige ting, der skal gøres. Når dyret i ægget så er kommet til verden, skal det plejes gennem flere faser. Man ved aldrig hvad der findes i ægget, og som så kommer til verden.Og det er en del af det fascinerende ved en Hatchimal. Man bliver overrasket, og ofte på en positiv måde.

Hatchimal  er et stykke legetøj der er ekstremt populært, og en trend der ikke forsvinder lige foreløbigt.

 

Populær hos de 4-8-årige

Det er specielt de 4-8 årige bør, som elsker de små Hatchimal. De findes i en lang række forskellige udgaver, så det er muligt at finde den størrelse og den farve som barnet vil elske at have derhjemme. Men faktisk bliver børn i stort alle aldre fascineret af Hatchimal. Kombinationen af spændingen og det nuttet udseende gør at alle kan få glæde af en Hatchimal, Og ofte i rigtig lang tid.

 

Bygge identitet

Som legetøj er Hatschimal en helt speciel ting. Børn har god fantasi, og det er for dem let at bygge en historiefortælling og en identitet omkring den nyfødte. Barnet opbygger hurtigt et tæt forhold til den lille nye Hatschimal. I øvrigt en god måde at lære om empati og det at give kærlighed.

 

Gennem flere faser

Når din Hatschimal kommer til verden skal den gennemgå en række udviklingsfaser. Noget der giver det barn, der ejer det, en stor bevidsthed om livets udvikling. Først er Hatschimalen en baby, og kræver virkelig meget omsorg og kærlighed. Næste fase er som tumling, hvor den lærer at snakke, men skal selvfølgelig stadig have stor kærlighed. Derefter bliver den ung, og den begynder at kunne lege på en ny måde. Denne udvikling gør det umuligt ikke at komme til at holde af sin Hatschimal.

 

Sjældne æg

Når du køber en Hatschimal ved du aldrig rigtigt hvad du får. Lige som når du får et menneskebarn. Men man kommer helt sikkert til at holde af det dyr, der kommer ud af ægget. Dog er der nogle Hatschimal der ekstremt sjældne og derfor meget eftertragtet at forsøge at få fat på.