Hold en anderledes fødselsdag end det traditionelle

De større runde fødselsdage som dem, som er imellem disse, er unikke i sig selv. Du fylder kun 30 en gang i dit liv, og det gælder derfor om at gøre enhver fødselsdag helt speciel. Måske er der traditioner for i dine vennekreds, at I fejrer hinandens fødselsdage med et lækkert stort brunchbord. Kunne du tænke dig at tage lidt sjov på dine veninder, hvor I fejrer din fødselsdag? Så kan du her finde inspiration til din kommende fødselsdag.

Invitationer

I dag ses det hyppigere, at der sendes en SMS rundt med information om folks fødselsdage. Dette kan til tider blive upersonligt, da der blot tikker en besked ind på din telefon. Du kan derfor lave flotte invitationer til din fødselsdag, som du kan sende rundt. Invitationerne kan du lave selv ved at skrive og tegne på kort, men du kan også lave en flot indbydelse på din computer, som du kan printe ud. Uanset hvad skal du sørge for at være i god tid, så folk ikke har nået at lave andre aftaler, da det vil være ærgerligt.

Fødselsdagen

Når dagen kommer til, at du skal holde din fødselsdag, skal du sørge for, at du har styr på alting inden dagen melder sig. På den måde skal du ikke bekymre og tænke over disse små gøremål.

Til din fødselsdag kan det være, at du ønsker en bestemt dresscode, hvor dine veninder og venner skal møde op i. Hold temaet igennem bordpynten osv., så der er en rød tråd – det vil alle folk elske. Få nogle gode grin sammen i jeres farverige eller måske skøre påklædning.

Hvis du er ejer af en virksomhed, kan du invitere dine ansatte på en Action præget teambuilding tur, hvis du ønsker at overraske dine ansatte med en lille tur, måske i forlængelse med din fødselsdag for at få nogle dejlige stunder med dem. Du og dine ansatte vil elske Actionpræget teambuilding for firmaer.