Køb de rette sutter til din baby

Det er blevet tid til at købe sutter til din baby. Men hvilke sutter skal du egentlig købe til din baby, hvis du gerne vil sikre dig, at du køber de helt rigtige i første omgang? Du kan læse mere her, hvis du gerne vil købe de rette sutter til din baby.

Bibs sutter

Du kan med fordel købe Bibs sutter, når du skal købe sutter til din baby. Bibs sutter kan du blandt andet få i mange forskellige farver. Du kan således nemt finde Bibs sutter i din babys yndlingsfarve. Du kan også finde Bibs sutter i forskellige designs. Hvis din baby er rigtig glad for sine flotte sutter, så kan det skabe mindre chance for, at din baby vil have lyst til at smide sutterne væk.

En fordel ved Bibs sutter er, at du også kan købe sutter med navn på. Du kan således give din baby nogle helt specielle sutter, som passer specifikt til den. Det er også en fordel, hvis din baby kommer til at miste sin sut, da det således er meget nemmere at finde den igen, når der står navn på. Dermed behøver du for eksempel ikke at bekymre dig alt for meget, om din baby kommer til at smide sutten væk i vuggestuen.

Køb en suttekæde

Det kan dog ikke altid forhindres, at din baby vil smide sine Bibs sutter væk. Dette gælder uanset, om de har yndlingsfarven og babyens navn på. Heldigvis er der også andre måder at forhindre, at sutterne går tabt.

Du kan hertil med fordel købe en suttekæde til din baby. Det er rigtig smart, da disse suttekæder kan klipses på babytøjet, så sutten altid er hos barnet. Det er dog vigtigt, at du køber en suttekæde af god kvalitet, så den ikke går i stykker, hvor de små dele af suttekæden kan blive farlige for babyen.