Sådan bliver du klar til daten

Er sommerfuglene ved at melde sig på banen, fordi du har fået et godt øje til en, som endelig har inviteret dig på date? Her får du et par gode råd til, hvordan du kan gøre dig klar og tage dig ud fra din bedste side.

Velplejet og indbydende hud

Der er intet som en smuk hud, som inviterer til at blive rørt ved. Derfor kan det måske være en god idé at give den noget ekstra pleje, så den fremstår silkeblød. Du kan fx bruge en lækker ansigtsmaske eller creme, som kan være med til at blødgøre din hud.

Nogle kan overveje at bruge kosttilskud til huden. Du kan læse mere om kosttilskud huden kan bruge her. Det er dog vigtigt at undersøge, om du har behov for det.

Et flot outfit

Alt efter, hvor jeres date finder sted, kan du planlægge, hvad du vil tage på. Er det den lille sorte og et par høje hæle, eller er det et mere casual look, du går efter? Det er vigtigt at iklæde dig noget, som du føler dig godt tilpas i.

Pift dit outfit op med nogle smukke accessories. En flot taske og fine smykker kan gøre underværker for dit look. Et gennemført outfit kan være med til at fremelske den kvinde, du er, og udstråle det, du gerne vil.

Din signaturduft

Din parfume kan være med til at sige noget om, hvem du er. Hvem end der indånder den søde duft af din parfume får et indtryk af dig. Gå derfor med en parfume med det, du gerne vil få din date til at tænke på.

Der er mange forskellige slags at vælge imellem. Der er helt sikkert også en duft, der passer til dig og din date.

Har du ikke en i forvejen, har du mange muligheder for at finde den rette signaturduft til daten.