Sådan får du kæresten til at være med engageret i parforholdet

Sidder kæresten ofte derhjemme uden rigtig at deltage i et åbent og tæt parforhold? Oplever du, at han ofte vender den anden kind til, når det gælder om at tage parforholdet i en vis retning eller gøre noget for at ændre eller forbedre parforholdet? En af grundene til en sådan opførsel kan være, at han ikke føler sig engageret i parforholdet, og det kan der være flere grunde til. Ansvaret for at fikse denne holdning til tingene ligger selvfølgelig mest hos ham, og hvis han ikke vil ændre, kan det være svært for dig at gøre noget. Men der er dog nogle ting, du kan gøre, for at få engagementet (og dermed følelserne) i forholdet tilbage på et godt og sundt niveau.

Dette kan du gøre for at hjælpe ham på vej

  • Et sted du med sikkerhed kan få ham hurtig op i engagement igen, er på soveværelset. Et sundt sexliv er faktisk en vigtig faktor, når det kommer til et overordnet sundt forhold. Du kan vælge at gøre soveværelseaktiviteterne lidt mere spændende ved at tage diverse værktøjer og hjælpemidler i brug. Du kan f.eks. overveje at medbringe en fleshlight (eller andre former for sexlegetøj), der kan give soveværelset en ny dimension. Sexlegetøj som f.eks. fleshlight giver sex en ny facet, og du kan b.la. se mulighederne på mshop.dk.

  • Kommunikation er alfa og omega i et parforhold. Så sørg for blot at snakke til ham og kommunikere med ham. Det kan være, du kan udlede, hvorfor engagementet ikke lige er i top. Herefter kan I også diskutere, hvad I kan gøre for at fikse problemet.

  • Prøv at sprinkle oplevelser, momenter og aktiviteter ind i parforholdet, som du ved, han holder af og kan lide. Dette er en nem måde at pointere, hvor sjov og interessant jeres forhold er.