Dans uden ømme fødder

Sneakers er mere end bare sport

Om du er til det feminine og elegante, eller du kører en sporty og cool stil, findes der sneakers, der passer ind i din garderobe. Med det rette fodtøj får du nemt sat prikken over i’et på dit outfit. Vil du gerne skabe et gennemført look, må du ganske enkelt ikke glemme sneakers. Med sneakers kan du trække dit outfit i mange forskellige retninger. Ønsker du eksempelvis at dresse en fin kjole en smule ned og sætte et sporty og cool præg på den? Så er sneakers det perfekte redskab at gøre brug af. Det samme gør sig naturligvis gældende, hvis du gerne vil gøre dit i forvejen afslappede outfit endnu mere cool. Kombiner eksempelvis dine jeans og T-shirt med print med et par chunky sneakers. Hvad end du gerne vil have dine sneakers til at bidrage med til dit look, kan du finde et par her, som er lige i øjet. Der er sneakers i mange forskellige udformninger, materialer og farver. Uanset om du er på udkig efter elegante og tidløse sko eller gerne vil finde noget lidt mere unikt.

Dans uden ømme fødder

Vi har alle prøvet det. Efter en time på dansegulvet skriger ens fødder om nåde. Er du typen der blot fortsætter aftenen i smerte eller hopper du i et par festlige sneakers

Sneakers har længe været et must have i en hver garderobe, og hvis du, som så mange andre, er en sneakers-freak, vil du blive glad for at høre, at du sagtens kan tillade dig at danse natten lang i de flade og behagelige sneakers.

Nogle af sæsonens sneakers går all in på tendenserne og der er mange varianter af de festlige sneakers – og helt sikkert også et par, der falder i din smag!

Chunky mode

Sneakers som har en næsten plateau-størrelse sål, er et typisk eksempel på moden netop nu. De formår på én gang at gøre et outfit cool og chikt og er samtidig så klassisk, at du kan parre dem med stort set alt i din garderobe og style dem med straight leg-jeans og en blazer, dine grå joggingbukser, en fin lang nederdel eller en festlig kjole med bare ben.