Styrk dit velvære

Vores velvære er en stor del af vores velbefindende. Når vi tager os tid til at pleje vores krop og sjæl, styrker det både vores fysiske og mentale velbefindende. Det er forskelligt, hvad vi ser som velvære, og man kan med fordel lave sin helt egen velværerutine til at styrke sit eget velvære med.

  • Skønhed

Velvære forbindes ofte med skønhedsprodukter, og med rette. Dét at pleje sig selv med diverse redskaber er et tiltrængt åndehul for mange. Om det er massage, hårkur eller ansigtspleje, så er det klogt at tage sig tid til at pleje krop og sjæl. For mange er særligt det kropslige vigtigt, og man nyder at gøre noget ekstra ud af sig selv. Her er eksempelvis selvbruner også et brugt middel for mange. En lækker glød forbindes af mange med stort velvære, og det kan du for eksempel få med Vita liberata selvbruner.

  • Mentalt velvære

Det mentale velvære spiller også en stor rolle, men kan være en mere abstrakt opgave at styrke. Særligt her er det forskelligt, hvad der virker for det enkelte menneske. For nogle er det ugentlige åndehuller med tid til ro, afslapning og særlige ritualer. For andre er det måske kun nødvendigt med et par månedlige tidspunkter til selvforkælelse. Netop at sætte tid af til det er dog en god idé, da hverdagen hurtigt kan flyve afsted uden tiltrængte åndehuller.

  • Gode relationer

At være i gode relationer styrker også velværet. Gode mennesker er et rigtig godt udgangspunkt for godt velvære. Meget kan man gøre selv, men er der negative relationer nær dig, så præger det i høj grad dig og din energi. Tid med et kærligt familiemedlem eller en nær veninde kan hjælpe med at lade de indre batterier op og forny energien. Måske man ovenikøbet kan forene samvær med gode mennesker med kropsligt velvære, og dermed pleje både det indre og ydre.