Optimer din køreglæde og få mest muligt ud af dagligdagen

Skal du køre meget i bil, for eksempel i forbindelse med arbejde, indkøb eller besøg hos familie og venner, kan du lige så godt forsøge at få det bedst mulige ud af oplevelsen. Det kan du for eksempel gøre ved at skrue på forskellige parametre, der kan være med til at gøre køreglæden bedre end hidtil.

Sæt navigationen på og slip stressen

En af de helt store stressfaktorer, når det kommer til at køre bil, er spørgsmålet om navigation. Har du ikke en passager med på passagersædet, som kan sørge for at guide dig i den rigtige retning, kan det optage meget koncentration og ubehag at navigere efter en given situation. En løsning kan dog være at benytte GPS på mobilen.

At benytte GPS på mobilen er praktisk, men forudsætter dog at du har en mobilholder, hvis du skal betjene mobilen undervejs. Det bliver nemlig lovligt, når den er fastmonteret og fungerer som GPS. Dermed sagt skal du stadig sørge for en koncentreret kørsel og holde øjnene på trafikken, men en mobilholder kan være et godt redskab til lettere at navigere og slippe noget af den stress, der kan være forbundet med at finde vej.

Gør dig selv komfortabel og lade køreturen blive til en positiv oplevelse

Skal du bruge meget tid i en bil, kan du lige så godt gøre dit bedste for at gøre det til en generelt god oplevelse. Sørg for eksempel for at sætte din yndlingsmusik eller -radiokanal på, og sørg for at indstille sæde og spejle, så de passer til dig uden du skal anstrenge din mens du kører.

Monterer du en mobilholder i din bil, skal den også sidde et sted som er komfortabelt, men som samtidigt ikke dækker for dit udsyn og dermed mindsker sikkerheden. Placer den ikke for højt eller for meget inde i synsfeltet.