Tid til selvforkælelse? Her er 3 gode idéer

Nu til dags har vi tendens til at skynde os så meget, at vi glemmer os selv i farten. Kender du det? Hvis du kan mærke stressen komme snigende, så tag et velfortjent afbræk, hvor du kun fokuserer på dig og gør lige netop, hvad du har lyst til – også kaldet selvforkælelse. Du kan forkæle sig selv på mange forskellige måder, og i denne artikel kan du læse mere om 3 af dem.

Lav din egen hjemmespa

Er du vild med wellness, og tager du ofte på spaophold, når du trænger til at trække stikket? Så kan du med fordel lave din helt egen spa derhjemme. Udover at det sparer dig mange penge, så er der også noget meget hyggeligt over at sidde derhjemme med ansigtsmaske på og agurkeskiver for øjnene.

Du kan tilmed sætte prikken over i’et og købe en lækker champagne, du kan nyde, imens du forkæler dig selv.

Book tid til en massage

Når vi er stressede, er vi tilbøjelige til at trække skuldrene op og spænde i nakke og ryg. Prøv engang og mærk efter, om du føler dig spændt og øm. Typisk er disse muskelspændinger omkring ryg og nakke et tegn på, at du har lidt for travlt. For at få bugt med disse spændinger, kan du med fordel booke tid til en afslappende og dybdegående massage.

Bestil mad udefra og slip for madlavningen

Gider du heller ikke stå i køkkenet og lave aftensmad efter en travl og hektisk dag? Du er ikke den eneste. Og det er helt okay, at du indimellem ikke kan overskue madlavningen. Forkæl i stedet dig selv ved at bestille mad fra din yndlingsrestaurant og få det leveret lige til døren. Der er noget rart over at kunne læne sig tilbage og nyde et godt måltid – uden at have rørt en finger selv.